Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2021. Október 27. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Kormányhivatal/Nemzeti Adó- és Vámhivatal Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és V

Felújítási munkák miatt csak korlátozott ügyfélfogadás lesz pénteken a csornai kormányablakban

Felújítási munkák miatt csak korlátozott ügyfélfogadás lesz pénteken a csornai kormányablakban

A NAV-ablak ezen a napon zárva lesz.

A Csorna Szent István tér 22. szám alatt működő kormányablakban 2021. október 29-én (péntek) - az épületben végzett karbantartási (felújítási) munkálatok miatt - kizárólag az előzetes időpontfoglalással rendelkező ügyfeleket fogadják.

A karbantartás ideje alatt - a közelben - Győrben a Czuczor Gergely utca 36. és a Nagysándor József utca 31. (ETO Park), valamint a Kapuvár Fő tér 1. sz. alatti kormányablakokban állnak az időpontfoglalással nem rendelkező ügyfelek szíves rendelkezésére.

Október 29-én zárva tart a csornai NAV-ablak

A csornai kormányablakban zajló felújítási munkák miatt 2021. október 29-én, pénteken zárva tart a NAV-ablak (Csorna, Szent István tér 22.). Az adóügyek döntő többsége elektronikusan vagy telefonon is intézhető. Az ügyfélfogadás rendje a hét többi napján nem változik.

A NAV-nál már jó ideje csaknem minden ügy online is intézhető, amihez a magánszemélyeknek mindössze KAÜ-azonosításra (például ügyfélkapus regisztráció) van szükségük.

Számos adóügy intézhető egyszerűen, egy telefonhívással is. Konkrét adatok lekérdezéséhez, egyeztetéséhez a NAV Ügyfél-tájékoztató és Ügyintéző Rendszerét a 06-80/20-21-22-es számon lehet hívni. Ehhez az ügyintézéshez ügyfél-azonosító szám (PIN-kód) vagy részleges kódú telefonos azonosítás szükséges. Ügyfél-azonosító szám legegyszerűbben az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazással igényelhető a TEL-nyomtatványon. A benyújtás menetéről a NAV honlapján elérhető egy részletes útmutató.

Általános tájékoztatás előzetes regisztráció nélkül is kérhető a NAV Infóvonalán, a 1819-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 16:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2022. Augusztus 08. 13:00, hétfő | Helyi

ROADPOL Speed - fókuszban a gyorshajtók

Fokozott ellenőrzés egész héten.

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 08. 09:00, hétfő | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.