Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2012. Május 19. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Fénykorában sokan szidták, még többen nézték - most kapálni jár

Fénykorában sokan szidták, még többen nézték - most kapálni jár

Gáspár Győző kaszál és kapál. Ebből teremti elő a napi betevőt. Az egykori valóságshow-hős a hot! magazinnak váltig állítja: napról napra élnek, hetente csak kétszer főznek és annak is örülnek, ha hús kerül az asztalra.

Ez a szomorú igazság. Hazudhatnék, és mondhatnám, hogy minden a legnagyobb rendben, de nem így van. Nincs műsorom, hakni sem akad, alkalmi munkákból tengődünk, és filléres gondokkal küszködünk - állítja a hot! magazinnak Gáspár Győző, aki szerint a szegénységben lefogytak.

Sajnos nagyon rosszul állunk, édesapámnak és Bea szüleinek a segítségére szorulunk, és folyamatosan le kell faragnunk a kiadásainkból. A televízió- és internet-előfizetést már rég lemondtuk, mert nem telt rájuk. Itt a faluban most talán több lehetőség lesz a pénzkeresésre, elkezdődtek az idénymunkák. Vetés, kaszálás, éppen ami jön, mi mindent elvállalunk. Hamarosan jön a krumpliföldeken a vetés ideje, oda mindketten megyünk Beával dolgozni, mert majd ősszel jár érte három-négy zsák krumpli, ami elég nekünk egész télre.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.