Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2012. Március 01. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Férje temetését tervezgeti Sinéad O Connor

Férje temetését tervezgeti Sinéad O Connor

Hajmeresztő hobbinak hódol Sinéad O Connor és párja: közös beszélgetéseik során a férfi temetését tervezgetik.

Sinéad O'Connor negyedik házassága az egyik legfurcsább kapcsolat a sztárvilágban: az énekesnő szinte heti rendszerességgel szakít a férjével, Barry Herridge-dzsel, de pár nap múltán mindig kibékülnek. Életük ráadásul akkor sem hasonlít más párokéra, ha éppen együtt vannak, a sztár szerint ugyanis kedvenc beszédtémájuk hajmeresztő módon a férfi majdani temetése.

"A férjem nagyon furcsa ember - árulta el az énekesnő. - Meg van győződve róla, hogy három éven belül meg fog halni. Már a kezemet is azzal kérte meg az első randevún, hogy szeretné, ha én gondoskodnék majd a hamvairól. Minden nap a temetését tervezgetjük. Teljesen bolond, de én nagyon élvezem a társaságát!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 11:05, szombat | Bulvár

Vádat emeltek Angliában Kevin Spacey ellen

Vádat emeltek csütörtökön Angliában Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész ellen szexuális támadások gyanújával.

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.