Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Január 30. 09:21, szerda | Helyi
Forrás: FLOW PR

Fertődi díjazottja is lett a Velux Dolgozói Alapítványának

Fertődi díjazottja is lett a Velux Dolgozói Alapítványának

40 ország jelöltjei közül magyar munkatárs is dolgozói díj elismerésben részesült.

1996 óta évente ítélik oda a világ 40 országának 10.000 dolgozója közül a 10 legelhivatottabb, minőségi munkát végző munkatársnak a cégalapítóról elnevezett dolgozói díjat.

A fertődi-fertőszentmiklósi gyártóbázis alumínium üzemében dolgozó fémmegmunkáló gépkezelő munkahelye iránti elkötelezettsége, magas színvonalú munkája, kollégái felé tanúsított segítőkészsége elismeréséül vehette át a díjat a 2013. január 26-án tartott díjátadón.

A VELUX Cégcsoportot is tömörítő VKR Holding Dolgozói Alapítványának kitüntetésére, a Villum Kann Rasmussen Díjra nem maguk az alkalmazottak jelentkeznek. A helyi tanácsok és bizottságok választják ki és ajánlják a jelölteket. A díjra minden VELUX dolgozó esélyes, de csak azok kaphatják meg, akik lojalitásukkal, együttműködőkészségükkel, különleges képességeikkel hozzájárulnak a vállalat még jobb munkahellyé válásához.

A 2013-as Villum Kann Rasmussen Díj 10 új díjazottjával 1996 óta összesen eddig 215 alkalmazott kapott kitüntetést a VKR Dolgozói Alapítványtól. A legjobb alkalmazottakat pozíciótól függetlenül ismeri el a VKR Holding, és a kitüntetésről a világ 40 országában 10.000 dolgozóját értesíti. Soós József, a fertőszentmiklósi alumínium üzemben nyújtott teljesítményével érdemelte ki a díjat, professzionális munkavégzésével jó példát mutatva kollégáinak.

”Nagyfokú elkötelezettségét, a vállalat iránti hűségét nap mint nap bizonyítja Soós József, de minőségi munkavégzése és kezdeményezőkészsége is dicséretre méltó. Kollégáinak nyújtott önzetlen segítségével is hozzájárul ahhoz, hogy a VELUX Cégcsoport még erősebb legyen. Az ilyen alkalmazottaktól lesz a vállalat vonzó munkahely mások számára is” - állt a díjazottat ajánló bizottság levelében.

A fémmegmunkáló gépkezelő 2013. január 23-án, a Dolgozói Alapítvány alapítója, Villum Kann Rasmussen születésnapján értesült arról, hogy idén ő is a kitüntettek között van. A nagy megtiszteltetés és elismerés mellett a díjazottat egy aranyórával is megajándékozták.
”A vállalatnak kiemelten fontos, hogy elismerje dolgozói teljesítményét. Soós Józsefre nemcsak a VELUX Magyarország Kft. munkatársai büszkék, de a Cégcsoport 10.000 kollégája is. A legjobban dolgozó munkatársak kitüntetése mellett nagyon figyelünk arra, hogy jó munkahelyet biztosítsunk az alkalmazottak számára. A munkakörnyezet fejlesztésével jobb munkafeltételeket kínálunk dolgozóinknak. Egészségedre! programunkkal pedig az egészséges életmód megvalósításában támogatjuk őket. A Biztonsági Kiválóság programunkat az üzemi balesetek számának nullára csökkentése érdekében indítottuk el” – nyilatkozta Vincze Zoltán, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Számos lépést tett a VELUX Magyarország Kft. azért, hogy még vonzóbb munkahely legyen a munkavállalók szemében.

• Három éves komplex egészségmegőrző programot indított több mint 1000 munkatársa számára a vállalat. Az Egészségedre! 2012-2014 elnevezésű programmal a VELUX Magyarország Kft. hosszú távon szeretné ösztönözni és segíteni a dolgozókat az egészséges életmód megvalósításában.

• A fenntarthatóság érdekében tett lépéseken túl kellemesebb munkakörnyezetet és jobb munkafeltételeket is biztosít a fertődi gyártóbázis.

• A vállalat biztonsági politikájának egyik alapelve a gondoskodás, valamint minden dolgozó bevonása, képzése. A Biztonsági Kiválósági Program segítségével a VELUX Magyarország Kft. az eddig is rendkívül magas biztonsági színvonalat tovább tudja növelni, ezáltal az üzemi balesetek száma nullára csökkenthető.

Címkék: Fertőd, Velux

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 16:00, kedd | Helyi

Jótékonysági futás Kapuváron

A tűzkárt szenvedett család megsegítéséért.

2024. Április 16. 13:40, kedd | Helyi

Felfoghatatlan tragédia, elhunyt a Kossuth Szakiskola igazgatója

Nyugodjék békében!

2024. Április 16. 13:00, kedd | Helyi

Hét és félmilliót csaltak ki egy csornai asszonytól

A csornai rendőrök vizsgálnak egy internetes csaló által elkövetett bűncselekményt.

2024. Április 16. 09:00, kedd | Helyi

A Költészet napjára emlékeznek Páliban

Devecseri Zoltán verseskötetének bemutatása