Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Január 06. 14:07, péntek | Kék hírek
Forrás: Police.hu - Fotó: MTI

Fiatal nőket tartott fogva Budapesten

Fiatal nőket tartott fogva Budapesten

Elfogta a rendőrség azt a 35 éves férfit, aki hónapokon keresztül fogva tartott két fiatal nőt Budapesten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya 2012. január 3-án őrizetbe vette C. B. 35 éves budapesti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2011 szeptemberétől Budapesten, a XIII. kerületben két fiatal lányt tartott fogva és sérelmükre több bűncselekményt követett el.

A sértetteket folyamatosan testi épségük, életük, illetve családjuk ellen irányuló fenyegetéssel arra kényszerítette, hogy – az általa megszerzett és címre vitt – férfiaknak szexuális szolgáltatást nyújtsanak. Az üzletszerű kéjelgésből befolyt pénzt elvette, a sértettekkel kitartatta magát. Az elkövető emellett bántalmazta is őket. Az embertelen bánásmód miatt a fiatalok nem mertek segítséget kérni – áll a közleményben.

A gyanúsítottat 2012. január 3-án 20 óra körüli időben Budapesten, a XIV. kerületi Erzsébet körúton fogták el a BRFK bevetési osztályának munkatársai. A kerítő gyanúsítotti, valamint a fogvatartottak tanúkénti kihallgatása megtörtént.

Az ügyben a további eljárást – C. B. 35 éves férfi előzetes letartóztatásának előterjesztése mellett – kerítés, kitartottság, személyi szabadság megsértése, valamint kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya folytatja le – zárul a közlemény.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.