Városlista
2022. december 2, péntek - Melinda

Hírek

2011. Október 26. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Fillérekért dolgoztatja a magyar zombikat Brad Pitt

Fillérekért dolgoztatja a magyar zombikat Brad Pitt

Közel egy hónapja folyik Kőbányán Brad Pitt legújabb filmjének, a World War Z-nek a forgatása. A hollywoodi produkció több ezer hazai statiszta közreműködésével készül, bizonyára nem véletlenül.

Ráadásul nem is nevezhető álommunkának a világsztár filmjében való szereplés, hiszen a statisztáknak sokszor egész éjjel a szabad ég alatt kell egy helyben állniuk, amin még a stábtagoknak köszönhető meleg tea sem segít. Egy műszak délután négy órától reggel hétig tart, amiért legjobb esetben 7500 forintot, legrosszabb esetben pedig 7000 forintot kapnak a statiszták, ami még az 500 forintos órabért sem üti meg - tudta meg az Új Ász.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.