Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2021. Június 02. 07:23, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Folyamatosan nyitva van az online időpontfoglaló

Folyamatosan nyitva van az online időpontfoglaló

Már nem lehet online időpontot foglalni a koronavírus elleni AstraZeneca-vakcinával történő oltásra - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.

A közleményben kiemelték: az online időpontfoglaló továbbra is folyamatosan működik. Az érvényesen regisztráltak - köztük a 16-18 évesek is - automatikusan, sms-értesítő nélkül foglalhatnak időpontot a www.eeszt.gov.hu honlapon - írták.

Hozzátették: országosan Pfizer-, Sinopharm- és korlátozott mennyiségben Szputnyik vakcinával történő oltásra foglalható időpont, de egyes oltópontokon Janssen- és Moderna-oltóanyag is elérhető.

Tudatták, hogy AstraZenecából egy ideig nem hirdetnek időpontot, mert a beérkező - csökkentett - szállítmányokat a második körös oltásokhoz használják fel.

Felhívták a figyelmet arra, hogy Szputnyik vakcinából már nem érkezik több szállítmány, az utolsó készlet van kint a kórházi oltópontokon, azt kérve, aki azt szeretné kapni, mielőbb foglaljon időpontot.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 26. 17:01, vasárnap | Belföld

Tizenhét körözött kamiont foglaltak le Nagylakon és Csanádpalotán

Tizenhét, az olasz hatóságok által körözött kamiont foglaltak le a magyar rendőrök a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen és a nagylaki közúti határátkelőhelyen - közölte a rendőrség vasárnap honlapján.

2022. Június 26. 15:44, vasárnap | Belföld

Júliustól újraindítja budapesti járatát az Air China

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július 7-től újra közvetlen menetrend szerinti repülőjárat köti össze a két fővárost

2022. Június 26. 14:03, vasárnap | Belföld

Honvédelmi miniszter: rendkívül súlyos a migrációs helyzet Magyarország déli határánál

Rendkívül súlyos a migrációs helyzet Magyarország déli határánál - közölte a honvédelmi miniszter vasárnap a Facebookon azt követően, hogy látogatást tett a hadsereg kelebiai határvédelmi bázisán.

2022. Június 26. 13:01, vasárnap | Belföld

Mindenhol illegális hulladékhegyeket hagytak, lebuktak

Befejezték a rendőrök annak az ügynek a vizsgálatát, mely ismeretlen tettesek ellen indult, akik Szekszárdon több helyen hulladékot helyeztek el, ezzel hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntettét követték el.