Városlista
2020. augusztus 3, hétfő - Hermina

Hírek

2020. Július 23. 15:00, csütörtök | PR
Forrás: 24/7

Ford Ranger Thunder

Ford Ranger Thunder

Ranger, drámai stílusban.

A hazai kisteherautó-piac éllovasa különleges kiadással lepte meg a vásárlókat. A Ford Ranger Thunder az egyedi színe mellett gazdag felszereltségével is hódít.

A Ranger eladóknak könnyű a dolga: a pickup 2020-ban megnyerte Európában az Év kisteherautója díjat, ami indításnak nem volt rossz. Tavaly kiemelkedően jó éve volt a típusnak, mert 52900 darabot értékesítettek belőle az öreg kontinensen, ami a Ranger eddig legjobb eredménye. A hazai piac is a sikerekről szól, mert a tavalyi 2633 darabos eladás, 45 százalékos piaci részesedést jelentett.

Hogy ezeket az eredményeket fokozzák, Európában piacra dobták a Ranger Thundert. Ez a modell limitált példányszámban kerül a kereskedésekbe, mert az öreg kontinens mindössze 4500 példányt kap a Wildtrakre épülő, de annál jobban felszerelt egyedi kisteherautóból.

A műszaki alapok igen jók, mert a motorházban a kétliteres EcoBlue dízelnek a duplaturbós kivitele található. Ez 213 lóerőt és 500 Nm-t juttat a kerekekhez. A hajtásrendszer része a tízsebességes automata váltó, amely ismerős lehet az F150-es kisteherautóból, a Mustangból és a Ranger Raptorból is.

A jó felszereltség mellett a limitált szériájú Ranger legnagyobb aduja a külseje. Rögtön szembetűnik az egyedi sötét-szürke fényezés (Sea Grey), amivel rendkívül jól harmonizálnak a fekete, 18 colos könnyűfém-keréktárcsák.

A hűtőrács mellett sem lehet csak úgy elmenni, mert nem hétköznapi műanyag elem található az autó elején. A formája mellett a vörös betétek is eltérnek a megszokottaktól. A LED-es menetfények és a ködlámpa is szolgál extrákkal, ugyanis ezek szürkés-fekete hátterűek, nem a megszokott fényesek. Hasonló trükköt vetettek be a hátsó lámpáknál is.

A külső bemutatását, a karosszérián elhelyezett Thunder feliratokkal zárjuk, amiknek nem csak az a különlegességük, hogy vörösek, hanem az is, hogy a kialakításuk háromdimenziós.

A Ranger Thunder rakterét feltétlenül körbe kell járni, mert nem csak a vörös díszítéssel ellátott bukókeret a különleges benne. A gyári platóbélés kezdésnek nem rossz, amit tetéz az elhúzható és zárható raktér roló. Pluszként ott a raktér elválasztó, amellyel könnyen meg lehet osztani a rakodóteret, így jól el lehet szeparálni a szállítandó dolgokat.

Az utasteréről is meg lehet ismerni a Ford Ranger Thundert. Első pillantásra feltűnnek a fekete bőrülések, rajtuk a jellegzetes írásmódú Thunder felirat. Az ülések mellett a kárpitokat és a bőrrel burkolt kormányt is vörös cérnával varrták.

Galambos Dániel -milyenautot.hu

Benedek Attilaauto-live.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 28. 11:18, kedd | PR

Megvan már a megfelelő felszerelése a horgász szezonhoz?

Mindenki maga dönti el, hogy mivel tölti el a szabadidejét.

2020. Július 24. 07:53, péntek | PR

Egyházi építések specialistája lett a Jánosik Kft.

Ismét egyházi ingatlan felújítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft. Ezúttal Miskolcon, a Baptista Szeretetszolgálat új szociális ellátóközpontja kivitelezésére kaptak megbízást.

2020. Július 23. 21:56, csütörtök | PR

A legfontosabb tudnivalók a toló- és harmonikaajtókról

A saját otthonát mindenki igyekszik úgy kialakítani és berendezni, hogy az ne csak szemet gyönyörködtető és kényelmes legyen, de egyúttal praktikus is.

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.