Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2012. Április 24. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Főszerepet kapott Ihos József

Főszerepet kapott Ihos József

A népszerű humorista hat éve pereskedik, hogy birtokba vehesse lakását, amit megvásárolt.

Most - ha csak a képernyőn is - végre megállapodhat, hiszen a Hálózat TV-n útjára indult Az Édes otthon című vígjátéksorozat, amelyben Rák Kati színésznő mellett ő alakítja a férfi főszerepet.

- Nagyon régi vágyam teljesült azzal, hogy szerepet kaptam a sorozatban Kati oldalán. Most végre eljött az alkalom, hogy megismerjenek az emberek mint színészt, hiszen bár a sorozat helyzetkomikumokon alapuló vígjáték, mégsem a tőlem megszokott humoristát kapja a néző. Remekül haladunk a forgatásokkal és gyakorlatilag végigröhögjük az egészet, mert valóban nagyon szellemesek a helyzetek és a dialógusok is. Remélem, hogy az első részt még számtalan epizód fogja követni - mondta az Új Ásznak Ihos József.

Új Ász /STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.