Városlista
2021. január 25, hétfő - Pál

Hírek

2014. Június 17. 09:23, kedd | Bulvár
Forrás: Fény Pont Média

Fradi szauna a zöld-fehér BL-csapattal Siklóson

Fradi szauna a zöld-fehér BL-csapattal Siklóson

A hétvégén egy gálamérkőzésre került sor Siklóson, ahol a Hotel Castello Termal Spa csapata az FTC 1995-ös Bajnokok Ligája csapatával csapott össze.

Az eredmény 2-2 re állt a játékidő végén így büntető rúgásokra került sor, a hetesekben a Fradi bizonyult jobbnak így megnyerte a gálamérkőzés t. A Fradiban többek között pályára lépett: Keller József, Szűcs Mihály és a még mindig aktív Lisztes Krisztián.

Fradi szauna a zöld-fehér BL-csapattal Siklóson

A Fradi BL csapata egy nagyon összetartó brigád nem volt ez máshogy a hétvégén sem a meccs előtti estén közös borkóstoláson vett részt a csapat. A társaság többek közt a szaunát is kipróbálta erről a Grashoppersnek gólt vágó Lisztes Krisztián mesélt:

„Egyedül mentem be a szaunába mert tudniillik rólam, hogy nem nagyon bírom. Mikor már vagy 5 perce bent ültem és kiindulni igyekeztem, akkor láttam, hogy az emberek nagyon mocorognak, mert itt most valami különleges jön, ők már tudták, amit én nem, hogy itt most szauna szeánsz fog következni még hozzá Fradi. Belépett egy csinos szauna mester hölgy és elindította a Fradi himnuszt a szám vége felé észrevette, hogy én is ott ülök és erre felhívta a szaunában tartózkodó többi ember figyelmét is. Nagy-nagy boldogsággal töltött el hogy egykori Fradi játékosként részt vehettem ezen a szeánszon és én, aki nem bírtam a szaunát végül 15 perc múlva jöttem ki. Nagyon jól érezte magát a csapat ezen a hétvégé és én merem mindenkinek ajánlani a siklósi szauna szeánszokat, mert senki sem tudhatja, hogy mi fog történni vele”.

Fradi szauna a zöld-fehér BL-csapattal Siklóson

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 16:02, hétfő | Bulvár

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.