Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Augusztus 28. 13:00, péntek | Helyi

Gazdára talált az Asus7 tablet

Gazdára talált az Asus7 tablet

Lezárult az Infókvíz játékunk

A Szuperinfo 25. születésnapja alkalmából megrendezett Infókvíz játékunk győztese Módliné Simon Beatrix lett, aki immáron egy Asus 7 tablet boldog tulajdonosa. Beszélgetésünk során érdekes párhuzamot fedeztünk fel: Csornán, és Kapuváron 1991-ben kezdtünk reklámújság készítéssel foglalkozni, Beatrix pedig pont ebben az évben született.

Ritkán indul nyereményjátékokon, ezért is lepődött meg, mikor kiderült, hogy ’Fortuna választása” az ő nevével ellátott szelvényre esett. Értesítésünket követően a meglepettségtől először szóhoz sem jutott, amit aztán gyorsan meg is tört, miután körbetelefonálta ismerőseit, hogy elújságolja nekik jó hírt.

„ Én használom majd a tabletet, van egy családi vállalkozásunk, remélem ott majd tudom hasznosítani. Festéküzletünk van, és kivitelezéssel is foglalkozunk. Rendszeres olvasói vagyunk a Szuperinfónak, sőt, már hirdettünk is az újságban. „

Végül, de nem utolsó sorban elárult még egy érdekességet: jövő héten lesz Beatrix névnap, úgyhogy meglepetésben már biztosan nem lesz hiány. Mindenesetre reméljük, hogy hasznát veszi akár a mindennapokban, akár a munkája során.

Érdemes figyelemmel kísérni játékainkat, sőt, a szemfülesek már észrevehették, hogy indítottunk is egy újabbat. Mert tudják, aki nem játszik, az nem is nyer!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

Lomtalanítás Rábatamásiban

Hulladékot csak rábatamási lakcímmel rendelkező személy adhat le.

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.

2024. Április 30. 16:00, kedd | Helyi

Útlezárás és parkolási korlátozás Csornán a majális miatt

Felhívás