Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Április 26. 10:50, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Gázpisztollyal arcon lőtte volt barátnője új szerelmét egy 21 éves

Gázpisztollyal arcon lőtte volt barátnője új szerelmét egy 21 éves

Elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a gödöllői rendőrök azt a 21 éves aszódi férfit, aki gázpisztollyal arcon lőtte volt barátnője új párját.

A 21 éves B. Gábor csütörtökön 19 óra körül megjelent autójával Bagon az Ipari Parkban, ahol a volt barátnője és annak 26 éves párja kutyát sétáltattak. B. Gábor ekkor szidalmazni kezdte a fiatal nőt, majd előzetes szóváltást követően a 26 éves férfit arcon ütötte.

Ezt követően a támadó a kocsijából kivett egy gáz- és riasztó fegyvert, amivel a sértettet arcon lőtte, majd a helyszínről elhajtott.

A lövés következtében a 26 éves férfi az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Az esetről a volt barátnő bejelentést tett a rendőrségen. A gödöllői rendőrök a férfit még aznap este Hatvanban elfogták, majd a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A Gödöllői Rendőrkapitányság az aszódi férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.