Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2011. November 03. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

George Clooney egy férfiba szerelmes

George Clooney egy férfiba szerelmes

Az InTouch magazin szerint a színész legújabb kapcsolata a szőke bombázóval csak átverés, mivel Clooney jó barátjába és fodrászába, Waldo Sanchezbe szerelmes!

Férfiba szerelmes George Clooney - ez a pletyka járja Hollywoodban. Igen, időről időre már hallani lehetett hasonlót, de eddig a színész sosem bukott le, nem volt olyan esete, mint mondjuk John Travoltának. A mostani pletyka azonban egy kicsit más. Ezúttal ugyanis már van neve az állítólagos szeretőnek: ő Waldo Sanchez, a sztár fodrásza, akivel Glooney motorozni szokott járni. "A vörös szőnyegen jól jön Clooneynak egy barátnő, ezért választ magának mindig olyan nőket, akik szintén érdekkapcsolatra vágynak. Ő ismertséget ad a nőknek, akik cserébe biztosítják neki, hogy senki ne zaklassa azzal, hogy vajon miért tölt annyi időt a férfi barátaival" - olvasható az InTouch magazinban.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 07:38, kedd | Bulvár

Engedély nélkül működött a hétvégén leégett spanyol diszkó, ahol meghalt 13 ember

Nem volt működési engedélye annak a diszkónak, ahol a hétvégén 13 ember tűzben életét vesztette - közölte Antonio Navarro, a délkelet-spanyolországi Murcia alpolgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb