Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Február 08. 10:41, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok - fotó: police.hu

Gumilövedékkel meglőtte vitapartnerét Debrecenben

Gumilövedékkel meglőtte vitapartnerét Debrecenben

Egy ismeretlen férfi gumilövedékkel sebesítette meg vitapartnerét Debrecenben, a rendőrök haladéktalanul megkezdték az elkövető felkutatását.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. február 7-én 19 óra 30 perc körül Debrecenben, a Zelemér utcában két férfi között szóváltás alakult ki, majd egyikük gumilövedékkel többször rálőtt a vitapartnerére. Az elkövető a megsebesült férfitől elvett készpénzzel együtt elmenekült a helyszínről. A 26 éves sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították - közölte a rendőrség.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot állított fel a rablás gyanúja miatt indult büntetőeljárásban, és haladéktalanul megkezdte az elkövető felkutatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről