Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2012. Május 05. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Így néz ki a brutálisan megvert magyar sztár

Így néz ki a brutálisan megvert magyar sztár

VV Veronika láthatóan túl van azon, hogy Cristofel bántalmazta. A Csak csajokban azt is megmutatta, milyen állapotban van jelenleg.

Talán még sosem nézett ki ennyire jól VV Veronika, akin semmiféle bántalmazás nyomai nem láthatók. Kisimult, szép barna, és a frizurája is trendi. Pedig csupán két hete történt, hogy exe brutálisan bántalmazta - igaz, ezt a férfi már tagadja. A Csak csajokban Veronika úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna, szóba sem hozta a verést.

Ismét elmondta, hogy két hete új barátja van, aki egyáltalán nem hasonlít Cristofelre. A fiatalember állítólag a tenyerén hordozza. Ennek ellenére csak lassú léptekkel halad a kapcsolat, mert Veronika most már óvatos.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.