Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2012. Március 25. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyanúsan tökéletes Beyoncé alakja

Gyanúsan tökéletes Beyoncé alakja

Tíz héttel a szülés után Beyoncén nyoma sincs azoknak a plusz kilóknak, amelyek állítása szerint a terhessége alatt szedett fel. Sokak szerint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy nem is ő hozta világra a lányát.

Ismét felerősödtek a pletykák, hogy Beyoncé nem volt terhes, hanem béranya szülte meg a lányát, Blue Ivy Cartert. Az énekesnőről már várandóssága alatt is azt állították egyesek, hogy műhasat hord, és ezt videofelvételekkel is próbálták igazolni, most pedig azért került elő újra a téma, mert napvilágot látott néhány fotó róla, amiken nyoma sincs annak, hogy tíz hete még terhes volt.

A képek akkor készültek, amikor Beyoncé vacsorázni ment a New York-i Greenwich Hotelbe Michelle Obamával. A sztár a felvételeken egy térd alá érő, testhez simuló ruhát visel, és minden porcikája ugyanolyan formás, mint azelőtt, hogy állítólag terhes lett. A történelemben persze nem ő lenne az első, akinek hamar sikerült formába jönni a szülés után, és vannak, akik már a védelmükbe is vették, hogy csupán szerencsés alkatának és a sok edzésnek köszönheti, hogy ilyen jól néz ki. Ha viszont valóban így van, az hamar kiderül, mert ebben az esetben - más sztrokhoz hasonlóan - ő is könyvet ír róla, hogyan is kell ezt csinálni, mert valószínűleg lenne néhány vevő a tippekre.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.