Városlista
2021. július 30, péntek - Judit

Hírek

2011. Április 09. 15:30, szombat | Helyi
Forrás: MSZP Rábaközi Szervezet

Ügyészségi feljelentés lett a vitából

Ügyészségi feljelentés lett a vitából

A Magyar Szocialista Párt Rábaközi Szervezetének Elnöksége ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Győr Városi Ügyészségen.

 2011 március 31-én az MSZP szervezet taggyűlést tartott Csornán. Az egyik napirend keretében Balogh Csaba azt mondta, hogy a helyi tévé pályázatának ügyében kényszerhelyzetben volt. Ők gondozták Molnár Ferenc tévétulajdonos kertjeit, de a 2010-es munkákról szóló 450.000 Ft-os számlájukat Molnár Ferenc nem fizette ki. Ezért megállapodott Molnár Ferenccel, hogy két őt érintő önkormányzati ügyben (Bartók Béla utcai telekügy és a helyi tévé „nyilvánosság pályázatra” beadott csaknem 50 milliós ajánlata) Molnár Ferenc érdeke szerint fog szavazni, és ezért viszonzásul Molnár Ferenc kifizeti a tavalyi számlájukat.

Elfogadhatatlannak tartjuk és elutasítjuk, hogy önkormányzati ügyeket így döntsenek el. Mivel megerősítve látjuk azon korábbi álláspontunkat, hogy Balogh Csaba saját anyagi érdekei szerint szavaz az önkormányzatban, ezért újra határozottan felszólítjuk, hogy az MSZP-től kapott listás képviselői mandátumáról és minden választott tisztségéről azonnal mondjon le. Tetteitől és megnyilatkozásaitól elhatároljuk magunkat, azokkal semmilyen közösséget nem vállalunk.

A fentiek alapján az MSZP megyei szervezeténél kezdeményeztük a fegyelmi eljárást, és az ügyészségen feljelentést tettünk ismeretlen tettes ellen, mert véleményünk szerint a hatóság feladata a történtek minősítése és az elkövető(k) kilétének felderítése.

 Csorna 2011 április 09.

                                                                                                                        MSZP Rábaközi Szervezet Elnöksége

Címkék: csorna

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 29. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

Szuperinfó Csorna-Kapuvár

2021. Július 29. 09:00, csütörtök | Helyi

Johnny Cash szellemét idézik meg a zenepavilonban

A Nyughatatlan zenekar koncertje

2021. Július 28. 16:00, szerda | Helyi

Két ismeretlen károkozó autóst keresnek

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2021. Július 28. 13:00, szerda | Helyi

Könyvbemutatót rendeznek szombat délelőtt Mérgesen

Cs Szabó Lajos festőművész és tanító élete és munássága.