Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2011. Április 09. 15:30, szombat | Helyi
Forrás: MSZP Rábaközi Szervezet

Ügyészségi feljelentés lett a vitából

Ügyészségi feljelentés lett a vitából

A Magyar Szocialista Párt Rábaközi Szervezetének Elnöksége ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Győr Városi Ügyészségen.

 2011 március 31-én az MSZP szervezet taggyűlést tartott Csornán. Az egyik napirend keretében Balogh Csaba azt mondta, hogy a helyi tévé pályázatának ügyében kényszerhelyzetben volt. Ők gondozták Molnár Ferenc tévétulajdonos kertjeit, de a 2010-es munkákról szóló 450.000 Ft-os számlájukat Molnár Ferenc nem fizette ki. Ezért megállapodott Molnár Ferenccel, hogy két őt érintő önkormányzati ügyben (Bartók Béla utcai telekügy és a helyi tévé „nyilvánosság pályázatra” beadott csaknem 50 milliós ajánlata) Molnár Ferenc érdeke szerint fog szavazni, és ezért viszonzásul Molnár Ferenc kifizeti a tavalyi számlájukat.

Elfogadhatatlannak tartjuk és elutasítjuk, hogy önkormányzati ügyeket így döntsenek el. Mivel megerősítve látjuk azon korábbi álláspontunkat, hogy Balogh Csaba saját anyagi érdekei szerint szavaz az önkormányzatban, ezért újra határozottan felszólítjuk, hogy az MSZP-től kapott listás képviselői mandátumáról és minden választott tisztségéről azonnal mondjon le. Tetteitől és megnyilatkozásaitól elhatároljuk magunkat, azokkal semmilyen közösséget nem vállalunk.

A fentiek alapján az MSZP megyei szervezeténél kezdeményeztük a fegyelmi eljárást, és az ügyészségen feljelentést tettünk ismeretlen tettes ellen, mert véleményünk szerint a hatóság feladata a történtek minősítése és az elkövető(k) kilétének felderítése.

 Csorna 2011 április 09.

                                                                                                                        MSZP Rábaközi Szervezet Elnöksége

Címkék: csorna

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 07. 16:00, péntek | Helyi

Hamis karórákat is szállított a kamion

Több mint kétezer hamis karórát találtak egy román kamionban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Győr-Moson-Sopron megyei munkatársai.

2020. Augusztus 07. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Segítünk újra felpörgetni a kulturális- és buliéletet a Rábaközben.

2020. Augusztus 07. 09:00, péntek | Helyi

Tegnap újabb baleset történt, ezúttal az M86-os autóúton Vásárosfalu térségében

Elaludt a volánnál.

2020. Augusztus 06. 16:00, csütörtök | Helyi

Magyarország legőrültebb rockabilly zenekara Csornán a Zenepavilonban

Ricky And The Drunken Sailors - a 2018-as X Faktor élőshowjának versenyzője.