Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2012. Május 10. 14:09, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress

Ügyfélkapu létesíthető a kormányablakokban is

Ügyfélkapu létesíthető a kormányablakokban is

Az elektronikus ügyintézést segíti a személyes ügyfélkapu, melyet kormányablakokban is lehet létesíteni, személyes megjelenés útján, a 18. életév betöltését követően.

Az első ügyfélkapu nyitása ingyenes, létesítéséhez személyazonosító okmány, valamint érvényes, saját használatban lévő elektronikus levélcím (email-cím) szükséges.

Az ügyfélkapun keresztül számtalan ügyet el lehet intézni, néhány példa a sok közül:

- Az adóbevallást május 21-ig ügyfélkapun keresztül is be lehet küldeni az adóhatósághoz.

- A mezőgazdasági támogatások igényléséhez szükséges egységes kérelmet ügyfélkapun keresztül is be lehet nyújtani május 15-ig.

- A Takarnet 24 Internet alapú rendszeren keresztül - ügyfélkapus belépést követően -, elektronikus, nem hiteles tulajdoni lap- és térképmásolat kérdezhető le, díjfizetés ellenében.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 26. 17:01, vasárnap | Belföld

Tizenhét körözött kamiont foglaltak le Nagylakon és Csanádpalotán

Tizenhét, az olasz hatóságok által körözött kamiont foglaltak le a magyar rendőrök a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen és a nagylaki közúti határátkelőhelyen - közölte a rendőrség vasárnap honlapján.

2022. Június 26. 15:44, vasárnap | Belföld

Júliustól újraindítja budapesti járatát az Air China

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július 7-től újra közvetlen menetrend szerinti repülőjárat köti össze a két fővárost

2022. Június 26. 14:03, vasárnap | Belföld

Honvédelmi miniszter: rendkívül súlyos a migrációs helyzet Magyarország déli határánál

Rendkívül súlyos a migrációs helyzet Magyarország déli határánál - közölte a honvédelmi miniszter vasárnap a Facebookon azt követően, hogy látogatást tett a hadsereg kelebiai határvédelmi bázisán.

2022. Június 26. 13:01, vasárnap | Belföld

Mindenhol illegális hulladékhegyeket hagytak, lebuktak

Befejezték a rendőrök annak az ügynek a vizsgálatát, mely ismeretlen tettesek ellen indult, akik Szekszárdon több helyen hulladékot helyeztek el, ezzel hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntettét követték el.