Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Május 17. 10:03, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Hajdú József szerint a fia szemében csak az számít embernek, akinek sok a pénze

Hajdú József szerint a fia szemében csak az számít embernek, akinek sok a pénze

Három éve nem áll szóba Hajdú Péter az apjával, aki szerint még most is az anyja irányítja Pétert.

Három éve nem áll szóba édesapjával Hajdú Péter. Az idős bácsi szerint az a legnagyobb probléma kettejük kapcsolatában, hogy a Frizbi műsorvezetőjét a mai napig édesanyja irányítja.

Péter azt hangoztatja, sanyarú gyerekkora volt, édesanyja egyedül nevelte fel, József nem segített nekik anyagilag.

- Egy szó sem igaz abból, hogy az édesanyja egyedül nevelte fel Petit. Tizenhárom éves volt a fiam, amikor elváltunk az anyjával. Jól kerestem, így Péter mindent megkapott, amit abban a korban lehetett. Amikor elváltunk az anyjával, a gyerektartás fejében otthagytam nekik a ház rám eső felét – kezdte a Hot! magazinnak a híresség édesapja, aki elárulta, miért romlott meg fiával a viszonya.

- A volt feleségem állandóan telebeszélte a fejét mindenfélével. Olyanokat mondott, hogy nem szerettem, de ez nem igaz. Mindig szerettem, és most is nagyon szeretem. Megpróbáltuk helyrehozni, de már nem lehetett. Azt hiszem, a fiamat mind a mai napig az anyja irányítja. Amikor utoljára nálunk járt, adott 70 ezer forintot, de azt is annyira megalázó módon tette, hogy azt hittem, elsüllyedek szégyenemben. Ledobott az asztalra egy tízezrest, aztán ment egy kört a lakásban, és odahajított még egy húszast. Majd tett egy újabb kört, és odadobott még egyet… Elfogadtam, mert semmi pénzünk nem volt. A feleségem jól le is szidott érte. Péter egy jószívű, belevaló gyerek volt, de sajnos megváltoztatta a pénz. Beképzelt és öntelt lett azóta, hogy pénze van. Lenéz bennünket. Úgy érzem, csak az számít neki, akinek pénze van – panaszolta az idős úr. – Nem az fáj, hogy anyagilag nem segít, hanem hogy letagadja, mennyit segítettünk neki. És hogy olyanokat ír a keresztapjának, hogy édesapja és felesége mentálisan züllött lenne.

Józsi bácsi azt mondja, a fülébe jutott, Péter arra vár, hogy édesapja kérjen tőle bocsánatot, ám apja szerint erre semmi ok sincs, épp ellenkezőleg. Péternek kellene bocsánatot kérnie, ám neki csak az számít, akinek pénze van.

- Azt kívánom neki – fejezi be az idős ember -, hogy visszakapja a gyerekeitől azt, amit ő csinált velünk, mert akkor lenne igazság a Földön.

Hajdú lapunk megkeresésére nem kívánt nyilatkozni a témában, de a Facebookon közzétette gondolatait.

„Drága Anyukám, köszönöm, hogy megtanítottál szeretni, köszönöm, hogy példát mutattál, hogy kell egy gyereket szeretetben felnevelni. Köszönöm, hogy felneveltél, köszönöm, hogy meghallgattál és meghallgatsz a mai napig, ha valami fáj. Ne haragudj rám, hogy a munkám miatt szemét, hazug, hiéna firkász gyalázkodásait és hazugságait kell olvasnod. Sehonnai bitang ember, ki nem tudja, hogy csak Tőled kaptam szeretet gyerekkoromban, aki nem tudja, milyen egy anyának egyedül felnevelnie fiát, s aki semmit nem tud a mi életünkről! Köszönöm, hogy vagy nekem! Szeretlek!”.

Címkék: hajdú péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára