Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Július 15. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos és súlyos sérülést okozó gyalogos gázolások szemtanúit keresik a rendőrök

Halálos és súlyos sérülést okozó gyalogos gázolások szemtanúit keresik a rendőrök

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Győrben a Szent István úton a Teleki László út irányából közlekedett egy Mercedes típusú menetrendszerű autóbusszal egy férfi 2021. december 13-án 19 óra 16 perckor. Haladása során az Aradi Vértanúk úti kereszteződésben a forgalomirányító fényjelző készülék zöld jelzésére jobbra kanyarodott az Aradi Vértanúk útjára. Közlekedése során az autóbusz jobb oldalával a Szent István út páratlan oldala melletti járdán a Baross út felől az Aradi vértanúk útja irányába gyalogosan közlekedő férfival érintőlegesen ütközött, aki vélhetően ennek következtében elesett és az autóbusz áthaladt rajta. A jármű az utasok le- és felszállását követően folytatta menetrendszerű útját. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ismeretlen személy 2022. július 8-án 7 óra 30 perc körüli időben Győrben, a Szauter Ferenc úton haladt ismeretlen rendszámú Peugeot típusú személygépkocsijával a Tihanyi Árpád utca irányából a Fehérvári út felé. Haladása során nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos átkelőhelyen áthaladó férfinak, és elsodorta a gyalogost. Az ismeretlen okozó a helyszínről megállás, és segítségnyújtás, valamint adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során a gyalogos megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 16:00, kedd | Helyi

Jótékonysági futás Kapuváron

A tűzkárt szenvedett család megsegítéséért.

2024. Április 16. 13:40, kedd | Helyi

Felfoghatatlan tragédia, elhunyt a Kossuth Szakiskola igazgatója

Nyugodjék békében!

2024. Április 16. 13:00, kedd | Helyi

Hét és félmilliót csaltak ki egy csornai asszonytól

A csornai rendőrök vizsgálnak egy internetes csaló által elkövetett bűncselekményt.

2024. Április 16. 09:00, kedd | Helyi

A Költészet napjára emlékeznek Páliban

Devecseri Zoltán verseskötetének bemutatása