Városlista
2019. december 11, szerda - Árpád

Hírek

2019. Július 18. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Városi Művelődési Központ

Halhatatlan QUEEN dalok Csornán a zenepavilonban

Halhatatlan QUEEN dalok Csornán a zenepavilonban

Videóval.

Pénteken este QUEEN dalokat hallgathat a Csornán a zenepavilon közönsége. Fellép a Crazy Little Queen Tribute Band.

A Crazy Little Queen Tribute Band 2017 nyarán alakult, nem kisebb céllal, mint hogy a legendás Queen dalaival örvendeztessék meg a zeneszerető közönséget. Koncertjeiken felcsendülnek többek között a Don’t Stop Me Now, a Somebody to Love, a We Are The Champions és természetesen a banda névadó dala, a Crazy Little Thing Called Love is.

A zenekar tagjai sokban különböznek egymástól, de a Queen iránti hosszú évek óta tartó rajongásuk összeköti őket. Az énekesi poszt az ex-megasztáros Giorgioé, a szólógitárnál Jurisits Miklóst, a basszusgitárnál Kajtár Tamást, a doboknál Kovács Gergelyt, a billentyűknél pedig Balikó Tamást láthatja-hallhatja a közönség.

A banda énekese, Giorgio szerint:
"Régóta szeretnénk valami olyat játszani, amit mi imádunk, ami nekünk a legnagyobb öröm, ami kihívás. Sok ilyen zene van, de a Queen dalok felelnek meg ennek a legjobban. Gondoljatok bele, ők nemcsak fantasztikus számokat írtak, de élőben is elképesztően jól szóltak. Olyan dalokat válogattunk tőlük, amiket imádunk, amiktől kivirul az arcunk, ha játsszuk őket. Ráadásul kevés nagyobb falat van, mint ezeket élvezhetően, hitelesen kidolgozni, szóval csupa izgalom az egész. Ha a végén olyat rakunk ebből össze, amit a közönség is élvez, az csak hab a tortán."

A gitáros, Jurisits Miki olyan generáció tagja, akik megélték a Queen slágerek megjelenését. Ő mondja:
"Amikor új Queen dal szólt a rádióban, az számunkra katartikus élmény volt, azon nyomban felvettük ezeket magnókazettára. Gitárosként Brian May volt az egyik példaképem már a kezdetektől, és ha valaki azt mondta játsszak valamit a gitáron, akkor az egyik tuti a We Will Rock You szóló volt, amivel az illetőt lenyűgözhettem. Zenészi pályám során sokat rockkocsmáztam, motoros találkozókra jártam, és egy két Queen dal mindig ott volt a repertoáron. Örülök, hogy ezeket most újra elővehetem, és még sok más olyan dalt is eljátszhatok, amit mindig szerettem volna."

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 11. 15:46, szerda | Helyi

Hivatásos és önkéntes tűzoltók értékelték az elmúlt, tervezték a jövő évet

A soproni és a kapuvári hivatásos tűzoltó-parancsnokságok értekezletet tartottak az együttműködési megállapodással rendelkező önkéntes tűzoltó egyesületek parancsnokainak.

2019. December 11. 13:00, szerda | Helyi

Módosul a Csorna személypénztár és a Sopron Utascentrum nyitva tartása 2019.december 15-től

A GYSEV tájékoztatója

2019. December 11. 09:00, szerda | Helyi

A Pannon-Víz karácsonyi ügyfélszolgálati rendje

Fontos információk.

2019. December 10. 16:00, kedd | Helyi

Ausztriában remekeltek a fertőszentmiklósi kick-boxosok

A hétvégén a WMAC szervezet nemzetközi versenyén vett részt a fertőszentmiklósi Simon Gym csapata Ausztriában, Weizben.