Városlista
2022. május 29, vasárnap - Magdolna

Hírek

2016. Március 19. 06:00, szombat | Belföld
Forrás: mti

Hamarosan bezárhat minden befogadóállomás az országban

Hamarosan bezárhat minden befogadóállomás az országban

Magyarország a tervek szerint minden befogadóállomást mihamarabb bezár, tekintettel arra, hogy a politikai menekülteken és üldözötteken kívül nem akar befogadni senkit

- közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Gyulán újságírókkal. Lázár János azután beszélt erről, hogy megtekintette a felújított Almásy-kastélyt. Elmondta, mintegy 500 migráns elhelyezését kell megoldani, emiatt felesleges ennyi befogadóállomást fenntartani. Megjegyezte azt is, hogy politikai menekültek és üldözöttek "nagyon alacsony számban jönnek Magyarországra".

A miniszter megerősítette Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető korábbi szavait, miszerint amint a Belügyminisztérium úgy ítéli meg, bezárják az állomásokat. Hozzátette: az ország nyugati pontján őrzési pontokat alakítanak ki.

"Pintér Sándor belügyminiszter értékeli a helyzetet és meghozza a döntést" - mondta Lázár János.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 18:16, szombat | Belföld

Barlangot találtak a fővárosban

Barlangot találtak a főváros II. kerületében, az Alsó Törökvész úton - közölte a kerület polgármestere csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Május 28. 13:07, szombat | Belföld

Megnyílnak a tűzoltóságok gyereknap alkalmából vasárnap

Gyermeknap alkalmából megnyílnak a tűzoltóságok kapui az érdeklődők előtt vasárnap.

2022. Május 28. 08:03, szombat | Belföld

Áprilisban stabilizálódtak a földgázárak

Az orosz-ukrán konfliktus, valamint a háború következményeként hozott szankciós intézkedések hatására kiugró márciusi árak után áprilisban alacsonyabb áringadozások mellett

2022. Május 28. 07:00, szombat | Belföld

Az apa ölhette meg tizenéves lányait Aszódon

A gyanú szerint az apa megölte két tizenéves lányát Aszódon, majd öngyilkosságot kísérelt meg - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) pénteken a rendőrség honlapján.