Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. December 24. 06:06, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok

Három éve körözték, a TEK végül elfogta

Három éve körözték, a TEK végül elfogta

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a TEK segítségével fogták el az évek óta szökésben lévő férfit.

A Szolnoki Rendőrkapitányság 2016. október 4-én rendelt el körözési eljárást zsarolás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt P. Tamás ellen, majd ebben az évben a Szolnoki Törvényszék csalás bűncselekmény miatt bocsátott ki ellene elfogató parancsot. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya különösen nagy kárt okozó csalás bűntettének alapos gyanúja miatt folyamatban lévő eljárásában a 41 éves férfi ellen 2019-ben szintén körözést adott ki – közölte a rendőrség.

P. Tamásnak tudomása volt arról, hogy a hatóságok körözik, ezért Budapesten és vonzáskörzetében bujkált.

A nyomozók a szökésben lévő férfit azonosították, és a 2019. december 20-án 21 óra körüli időben, Budapesten, a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével elfogták, és a Fővárosi Büntetésvégrehajtási Intézetbe kísérték. A rendőrök a férfi budapesti tartózkodási helyén kutatást tartottak, amely keretében okiratokat és nagy mennyiségű készpénzt foglaltak le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.