Városlista
2021. április 11, vasárnap - Zsolt, Leó

Hírek

2013. December 28. 20:48, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság

Három fiatalt keres a rendőrség, akik miatt kisiklott a vonat Sopronban

Három fiatalt keres a rendőrség, akik miatt kisiklott a vonat Sopronban

Olajtartályra hajtott a motorvonat, ezt követően kisiklott. A rendőrség kéri a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, jelentkezzenek a Soproni Rendőrkapitányságon.

A rendőrség ügyeletére 2013. december 27-én 23 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Sopronban a Béke úti gyalogos vasúti átjáró mellett egy vonat kisiklott.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen elkövetők egy húsz liter űrtartalmú olajtartályt helyeztek a vasúti pályatestre, melyre a Bécsújhelyre induló motorvonat ráhajtott, ezt követően kisiklott.A vasúti baleset során személyi sérülés nem történt.

A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.
Az adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény feltételezett elkövetője három 15-20 év körüli fiatal. A három vékony testalkatú férfi közül ketten fekete színű bomber kabátot és fekete nadrágot, harmadik társuk világos kabátot és baseball sapkát viselt.

A rendőrség kéri a három fiatalt, jelentkezzenek önként a Soproni Rendőrkapitányságon. Várja azoknak a szemtanúknak a jelentkezését is, akik 2013. december 27-én 22 óra 15 perc és 22 óra 50 perc között a Béke úti átjáró közelében gyanúsan viselkedő személyeket láttak, vagy a személyleírás alapján az elkövetők kilétére, tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést személyesen, vagy elektronikus úton – sopronrk@gyor.police.hu - a Soproni Rendőrkapitányságon. Névtelenségük megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán ( H-Cs : 8-16, P: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Sopron, vonat, baleset, kisiklott

Címkék: baleset, vonat

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 10. 17:11, szombat | Helyi

Hasznos tanácsok az szja-bevallási tervezethez

Az szja-bevallási tervezet már csaknem egy hónapja elérhető a weben keresztül.

2021. Április 09. 16:00, péntek | Helyi

Tavaszi szemétgyűjtés Hövejen

A résztvevőknek zsákot, kesztyűt az önkormányzat biztosít.

2021. Április 09. 13:00, péntek | Helyi

Megkezdték Kónyban a mezőgazdasági földutak karbantartását

Alvállalkozóval és saját eszközökkel végzik a munkákat.

2021. Április 09. 09:00, péntek | Helyi

Indul a Tavaszi nagytakarítás!

Tegyél te is a természetért!