Városlista
2021. március 3, szerda - Kornélia

Hírek

2021. Január 21. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Három ismeretlen károkozó autóst keresnek

Három ismeretlen károkozó autóst keresnek

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. január 6-án 7 óra 40 perc körül, a 82-es számú főúton, Győr felől, Nyúl irányába. Haladása során nekiütközött egy szemből szabályosan érkező Fiat típusú személygépkocsi visszapillantó tükrének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. január 13-án 5 óra 24 perc körül, Győrben, a Berkenyefa soron, a Hecsei út felől, a Gesztenyefa út irányába. Haladása során nekiütközött egy parkolóban álló tehergépjármű visszapillantó tükrének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. január 8-án 16 óra 30 perc körül, Győrben, a Csortos Gyula úton, a Szabadi út felől, a Barsi Ernő utca irányába. Haladása során nekiütközött egy szabályosan parkoló Ford típusú tehergépjármű oldalának, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 02. 16:00, kedd | Helyi

Idén is pályázhatnak támogatásra az önkéntes mentőszervezetek

A pályázat az önkéntes mentőszervezetek tevékenységéhez kapcsolódó járművek, ruházati termékek, működési költségek finanszírozására nyújt támogatást a központi költségvetésből.

2021. Március 02. 13:00, kedd | Helyi

Elöl és hátul is fedélzeti kamerákkal szerelték fel a rendőrségi motorokat

Parancsnoki szemlén ellenőrizték a megyei motoros járőrök járműveinek műszaki állapotát.

2021. Március 02. 09:00, kedd | Helyi

Automatikusan készíti az adóhivatal a személyi jövedelemadó bevallási tervezeteket

Már öt éve, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) külön kérés nélkül készíti el több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét.

2021. Március 01. 16:00, hétfő | Helyi

Ki látta ezt az eltűnt fiút?

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.