Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Szeptember 10. 18:00, szerda | Helyi
Forrás: saját forrás

Hát ezt ki találta ki?

Hát ezt ki találta ki?

Avatóünnepség vagy FIDESZ kampánygyűlés?

Ma már egy cikkünkben tudósítottunk a felújított csornai mentőállomás átadásáról. Az állomás dolgozói megérdemlik, hogy a kor színvonalának megfelő munkakörülmények között dolgozzanak. Még mindig lehetne mit tenni a komfort növeléséért, a pihenőidő kulturált körülmények közt történő eltöltéséért, de az előrelépés határozottan látszik. Abban a tudósításban nem említettük, mert nem akartuk megkeseríteni a mentősök örömét, de volt sajnos rendkívül visszatetsző része is az eseménynek.

Az is sértette a protokoll (illem) szabályait, hogy a FIDESZ önkormányzati képviselőjét (aki most polgármesterjelölt) előbb köszöntötték, mint a szintén jelenlévő alpolgármestert. Az azonban meglepő volt, hogy a köszöntő beszédet is a FIDESZ polgármester jelöltje mondta el. Önkormányzati kampány állami pénzen? Azt jól látjuk, a kormánypártnak nincsenek anyagi gondjai a választási kampányban, de az Országos Mentőszolgálat egy állami szerv, aminek a rendezvényét ilyen módon "lenyúlni" csöppet sem vall jómodorra. Inkább a gátlástalanságot bizonyítja, azt, hogy valóban úgy érzik, minden az övék, most már mindent megtehetnek, az állam minden eszközét, forrását felhasználhatják a saját céljaikra. Lelkük rajta. Gratulálunk annak, aki ezt kitalálta.

Címkék: csorna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 09:00, szombat | Helyi

Nyári alkotótábor gyerekeknek Beledben

Érdeklődni jelentkezni a művelődési házban lehet.

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.

2024. Május 03. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Május 03. 09:00, péntek | Helyi

Több vonalon is vonatpótló buszok járnak hétfőtől

Indulás előtt tájékozódjon!