Városlista
2021. január 19, kedd - Sára

Hírek

2020. December 04. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Hat ismeretlen károkozó autóst keresnek a rendőrök

Hat ismeretlen károkozó autóst keresnek a rendőrök

Az általuk okozott baleset után elhajtottak.

Ismeretlen személy Tápszentmiklóson, a Kossuth utca irányából a Fő út felé közlekedett - 2020. november 13-án 19 óra 30 perc körül egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival. Haladása során, a Fő út egyik háza előtt, az útszakaszon parkoló gépkocsi mellett nem tartott kellő oldaltávolságot, ezért a jármű oldalának ütközött. A balesetet követően az ismeretlen sofőr adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

Az M1-es autópálya 119-es kilométerszelvényében, az ARRABONA pihenőben 2020. november 14-én 0 óra 10 perc körül egy ismeretlen személy, ismeretlen gépkocsijával feltehetően hátramenetet hajtott végre. Haladása során neki ütközött a parkolóban várakozó tehergépjármű ponyvájának, amelyben anyagi kár keletkezett. A balesetet követően az okozó járművezető a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül eltávozott.

Ismeretlen személy, az általa használt, ismeretlen típusú és honosságú tehergépkocsival Győrben, a Körtefa utcában lévő egyik autóbusz megálló előtti útszakaszon 2020. november 9-e környékén – pontosan nem ismert időpontban hátramenetet hajtott végre. Közlekedése során neki ütközött az út szélén lévő beton villanyoszlopnak, amely az ütközés erejétől eltörött és megdőlt. A balesetet követően az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy 2020. november 5-én 10 óra körül közlekedett egy ismeretlen honosságú, és típusú járműszerelvénnyel Győrben, az Ipari Parkban. Haladása során, szabálytalan hátra menetet hajtott végre a Juharfa utcában, amelynek során a gépjárművel nekiütközött az út mellett lévő tűzcsapnak, valamint egy közlekedési jelzőtábla oszlopának. A balesetet követően az ismeretlen sofőr adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

Az M1-es autópályán, Budapest felől Győr irányába közlekedett egy ismeretlen személy 2020. október 21-én éjfél körül, ismeretlen honosságú és típusú gépjárművel. Haladása során, a 112-es kilométerszelvény közelében – feltehetőleg figyelmetlenségéből adódóan – neki ütközött az út bal oldali szalagkorlátjának, majd a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

Szintén az M1-es autópályán, Győr felől Budapest irányába közlekedett 2020. október 28-án éjfél körül egy ismeretlen sofőr, ismeretlen típusú és honosságú járművel. Haladása során, a 116-os kilométerszelvény környékén – feltehetőleg figyelmetlenségéből adódóan – neki ütközött az út bal oldali szalagkorlátjának, majd a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

A rendőrség kéri mindazon személyek jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.
A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győr, Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-000 telefonszám 58-73 és a 85-79 számú mellékén.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 18. 16:00, hétfő | Helyi

Megmenekült Bágyogszováton a régi iskola, már meg is kezdődött a felújítása

A helyi civilek támogatókat várnak a felújítási munkákhoz.

2021. Január 18. 11:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Segítse vérével a koronavírusos betegek gyógyulását!

2021. Január 18. 08:00, hétfő | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Hálózatkarbantartást végez az áramszolgáltató.

2021. Január 17. 15:30, vasárnap | Helyi

Közlekedésbiztonsági akciót tartottak a rendőrök Kapuváron

Felhívták a gyalogosan, illetve kerékpárral közlekedők figyelmét a közlekedési szabályokra.