Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2012. Május 28. 07:11, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Vasárnapi Ász

Hatalmas banzájra készül Klapka György

Hatalmas banzájra készül Klapka György

Klapka György túl van már a gyász időszakán és biztos benne, hogy Mary Zsuzsinak nem lenne ellenére, ha negyedszer is megnősülne.

A sikeres üzletembernek eddig három asszonyát kellett eltemettetnie. Így nem meglepő, hogy élettársa nem adja be egykönnyen a derekát.

- Az első feleségem, Rózsi az alkohol miatt halt meg, a következő szerelmem a fiunk születésekor vesztette életét, Zsuzsi pedig öngyilkos lett. Mari azt mondja, nem akar a negyedik lenni - mondta az Új Ásznak Klapka György, akinek gyermekei nem tiltakoznak a menyegző miatt.

- Azért is szeretnék mihamarabb frigyre lépni Marival, hogy mindenképpen részesülhessen a családi vagyonból. Egy biztos. hatalmas banzáj lesz, rengeteg rokonnal és baráttal, hiszen az ilyesmit nem lehet csak úgy félvállról venni.

Vasárnapi Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 13. 13:59, hétfő | Bulvár

Új EFOTT-himnusz született - VIDEÓ

Itt az idő, hogy újra a füledben csengjen a „Régi nyár”!

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.