Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Augusztus 20. 17:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Papp József

Hatalmas mérföldkőhöz érkeztünk

Hatalmas mérföldkőhöz érkeztünk

Pezsgőbontás a szerkesztőségben.

Ha valakinek fontos az, amit csinál, akkor mindig figyeli és várja a visszajelzéseket, hogy jó irányba megy-e, jól teszi-e a dolgát. Így van ezzel a mi kis csapatunk is, akik az Inforábaköz portált készítjük, írjuk, fotózzuk, töltjük fel a különböző tartalmakat. Az online médiában az a jó és az a rossz egyszerre, hogy azonnal látjuk a tényeket. A különböző - tőlünk független - analitikákban rögtön megjelenik, hogy hányan olvastak bennünket, mit néztek, mennyi ideig maradtak. Ha jók a számok, az nagy öröm, ha rosszak, akkor nem elkedvetlenedni, hanem változtatni kell.

2011 február elsején indultunk, és azóta szerencsére folyamatosan fejlődünk. Emlékszem, hogy vártuk az első olyan napot, amikor az Inforábaköz látogatóinak száma átlépi a 1000-t. Boldogok voltunk, még pezsgővel is koccintottunk. Aztán persze dolgoztunk tovább, újabb és újabb célokat kitűzve. Eleinte képgalériáink, bulifotóink voltak a leglátogatottabbak, de már hosszú ideje nagy örömünkre a hírek hozzák a legtöbb olvasót, de sokan olvassák a programajánlónkat, partnereink cégregiszter oldalait, a napi menüket, a traffipax tájékoztatót és a Gluténmentes övezet blogunkat is.

Hatalmas mérföldkő volt 2013 január 18-án, hogy egyetlen nap 11.480 látogatást tettek olvasóink az Inforábaközön. Az is ért egy pezsgőt. Aznap volt az emlékezetes hóvihar, és mi folyamatosan tájékoztattunk a helyzetről, a közlekedés lehetőségeiről (vagy inkább lehetetlenségéről). Ezt a kiugró számot sem addig, sem azóta nem tudtuk megközelíteni.

Most "kettős ünnepet" ünneplünk. A legnagyobb siker, hogy elértük azt, amit kitűztünk, de eddig még soha nem sikerült elérni! Az utolsó 30 napban az oldalunkon tett látogatások száma meghaladta a 100.000-t! Ez a fantasztikus szám azt jelzi, hogy állandó olvasóink, és a közösségi oldalak ajánlásaira érkező alkalmi olvasóink stabilan, nagy számban tájékozódnak tőlünk. Köszönjük! Mit jelent ez Csorna és Kapuvár, valamint a Rábaköz tekintetében? Két 10.000 lakosú kisváros és térségük az otthonunk. Ez a pontosan 106.921 látogatás azt jelenti, mintha minden csornai vagy minden kapuvári az elmúlt 30 napban tízszer, vagyis 3 naponta meglátogatta volna az Inforábaközt a csecsemőktől az aggastyánokig. Ráadásul nyáron, amikor a korábbi években visszaesett a látogatottságunk, hisz kánikulában ki ül a gép előtt?

Új csúcsot döntöttünk a napi látogatás számában is, tegnap 11.777 látogatást tettek nálunk olvasóink, és ehhez még kritikus hóvihar helyzet sem kellett. A Google Analytics diagramjából jól látszik, hogy stabilan magas a látogatásszámunk, és látszanak az elmúlt 30 nap kiugró napjai is. Köszönjük olvasóink bizalmát és figyelmét! A jövőben is figyelünk, tudósítunk, fényképezünk, írunk, tájékoztatunk, néha esetleg kérdezünk, vagy ne adj isten provokálunk. Tesszük mindezt az olvasók hiteles tájékoztatásáért, hirdető partnereink elégedettségéért, saját örömünkért.

Természetesen erre az eredményre újra pezsgőt bontunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!