Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2012. Március 30. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Hatalmas tartozása van a nincstelenné vált sztárnak

Hatalmas tartozása van a nincstelenné vált sztárnak

Rengeteg pénzzel tartozik volt feleségének a kosárlabdasztár, Dennis Rodman, fizetni azonban nem fog, ugyanis nincs miből.

800 ezer dollár (kb. 175 millió forint) tartásdíjjal tartozik volt feleségének, Michelle-nek a legendás kosárlabdázó és botrányhős, Dennis Rodman, de fizetni nem fog, ugyanis egyszerűen nincs miből. A sportoló exneje még a múlt hónapban fordult bírósághoz az elmaradt összeg miatt, Rodman ügyvédje azonban azt közölte, hogy védence rosszul áll anyagilag, ráadásul beteg is, ezért nem tud fizetni.

A jogász azt is elmondta, hogy a lecsúszott sztártól igazságtalanul nagy összeget követelnek, Michelle Rodman ugyanis kiharcolta, hogy két gyerekük után havi 50 ezer dollárt kapjon. Az 51 éves kosaras már 2010 óta jár a bíróságra azért, hogy csökkentsék a tartásdíjat, amit nem is a jövedelme, hanem Michelle ügyvédjének aránytalan becslése alapján állapítottak meg, de eddig még nem járt sikerrel. Rodmant a napokban újra meghallgatják az ügyben, de ha nem jutnak dűlőre vele, az is előfordulhat, hogy börtönbe kerül.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 06. 05:00, kedd | Bulvár

Egy Ferrarit féláron a NAV-tól?

Egy tűzpiros Ferrarira is le lehet csapni a NAV következő árverésén. Az olasz fenevad becsült értéke 86 millió forint, de akár már ennek a feléért is elvihető.

2023. Június 03. 11:00, szombat | Bulvár

Több szabályt is megsértett az óriáskerék szállítója, elképesztő választ adott a sofőr a rendőröknek

Na, ez a válasz talán még a rendőröket is meglepte.

2023. Június 01. 13:53, csütörtök | Bulvár

Csillagot kap Tupac Shakur a hollywoodi Hírességek sétányán

Huszonhat évvel a halála utána csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Tupac Shakur amerikai rapper - jelentette a BBC hírportálja csütörtökön.

2023. Május 30. 11:29, kedd | Bulvár

Biciklivel az M1-esen, elektromos triciklivel az M4-en - Avagy a magyar autópályák csodái

Egészen bizarr összeállítást tett közzé az autópályák fenntartását végző cég közösségi oldalán.