Városlista
2020. július 15, szerda - Henrik

Hírek

2012. Április 14. 14:09, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Hatalmas tűz volt a sertéstelepen

Hatalmas tűz volt a sertéstelepen

Teljesen megsemmisült egy sertéstelep üresen álló állattartó épülete az esti órákban a Törökszentmiklóshoz tartozó Surjány külterületén – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

S. Tóth Anikó elmondta: az eddig ismeretlen okból keletkezett tűzhöz kettes, kiemelt riasztást követően Szolnokról és Törökszentmiklósról összesen hat gépjárművel közel kéttucatnyi tűzoltó vonult. A helyszínen dolgozó tűzoltók az MTI tudósítójának elmondták: kiérkezésükkor a nádfedeles épület már teljes terjedelmében lángolt, megsemmisülését nem lehetett megakadályozni. Így a környező istállók és gazdasági épületek hűtése mellett a lángok elfojtása és a tűzfészkek felszámolása a feladatuk.

Az elsődleges információk alapján a tűzben állatok nem pusztultak el, és személyi sérülést sem okoztak a lángok. A kár azonban jelentős, megállapítása jelenleg is folyamatban van – fogalmazott a szóvivő, jelezve hogy március első napja óta ez volt a hétszázadik beavatkozást igénylő szabadtéri tűzeset Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 15. 07:09, szerda | Kék hírek

Kettős emberölés után ismét gyilkolt egy zalaegerszegi férfi

Élettársának különös kegyetlenséggel végrehajtott megöléséért - mint erőszakos, többszörös visszaesőt - tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt a Zalaegerszegi Törvényszék kedden első fokon egy férfit,

2020. Július 14. 14:09, kedd | Kék hírek

Hamis bútorokat foglalt le a NAV egy Pest megyei családi háznál

Több mint négymillió forint értékben foglaltak le hamis bútorokat a pénzügyőrök egy Pest megyei családi házban. Az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás

2020. Július 14. 11:16, kedd | Kék hírek

Vádat emeltek négy férfi ellen, akik elrabolták két kollégájukat

Az ügyészség emberrablás bűntette, súlyos testi sértés bűntett kísérlete és zaklatás vétsége miatt nyújtott be vádiratot négy férfi ellen, akik elrabolták két kollégájukat - közölte a Pest Megyei Főügyészség kedden.

2020. Július 13. 08:02, hétfő | Kék hírek

Életet mentettek a kisvárdai rendőrök

A nőt saját udvarán találták eszméletlen állapotban.