Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2012. Április 14. 14:09, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Hatalmas tűz volt a sertéstelepen

Hatalmas tűz volt a sertéstelepen

Teljesen megsemmisült egy sertéstelep üresen álló állattartó épülete az esti órákban a Törökszentmiklóshoz tartozó Surjány külterületén – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

S. Tóth Anikó elmondta: az eddig ismeretlen okból keletkezett tűzhöz kettes, kiemelt riasztást követően Szolnokról és Törökszentmiklósról összesen hat gépjárművel közel kéttucatnyi tűzoltó vonult. A helyszínen dolgozó tűzoltók az MTI tudósítójának elmondták: kiérkezésükkor a nádfedeles épület már teljes terjedelmében lángolt, megsemmisülését nem lehetett megakadályozni. Így a környező istállók és gazdasági épületek hűtése mellett a lángok elfojtása és a tűzfészkek felszámolása a feladatuk.

Az elsődleges információk alapján a tűzben állatok nem pusztultak el, és személyi sérülést sem okoztak a lángok. A kár azonban jelentős, megállapítása jelenleg is folyamatban van – fogalmazott a szóvivő, jelezve hogy március első napja óta ez volt a hétszázadik beavatkozást igénylő szabadtéri tűzeset Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 25. 11:00, péntek | Kék hírek

Engedély nélkül tartott géppisztolyt és lőszereket egy férfi Baranyában

A gyanú szerint engedély nélkül tartott géppisztolyt és lőszereket egy baranyai férfi, ellene lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt indult nyomozás

2020. Szeptember 23. 13:06, szerda | Kék hírek

Tenerifén fogtak el egy több száz milliós költségvetési csalás miatt elítélt magyar férfit

Tenerifén fogtak el egy több száz milliós költségvetési csalás miatt márciusban börtönbüntetésre ítélt férfit, aki ellen európai elfogatóparancsot adtak ki, mert a büntetése elől külföldre menekült

2020. Szeptember 22. 14:02, kedd | Kék hírek

Intézetből szökött lányokat futtató pár ellen emeltek vádat

Intézetből szökött lányokat bírt rá prostitúcióra egy nő és élettársa az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellenük - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség közleményben az MTI-t kedden.

2020. Szeptember 21. 08:29, hétfő | Kék hírek

Halálos baleset történt a 74-es főúton

Teljes szélességében lezárták hétfő reggel a 74-es főutat Zalaegerszeg és Egervár között egy halálos baleset miatt.