Városlista
2020. január 29, szerda - Adél

Hírek

2019. December 05. 16:46, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Hátba szúrta a tanárnőjét egy fiú egy győri középiskolában

Hátba szúrta a tanárnőjét egy fiú egy győri középiskolában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 17 éves fiatalkorú fiúval szemben.

A rendőrségre 2019. december 5-én 12 óra körül érkezett a bejelentés arról, hogy a győri Jedlik Ányos középiskolában késelés történt. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 51 éves tanárnőt, egy 17 éves fiatalkorú fiú, egy késsel hátba szúrt. A rendőrök a fiatalt elfogták, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol vele szemben emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. Elszámoltatása, illetve a tanúk kihallgatása jelenleg is folyamatban van. A sértettet a mentők kórházba vitték.

Az Index információi szerint a fiú jó tanuló, és azért támadt a fizika tanárnőjére, mert hármast kapott a dolgozatára.A diákok szerint a nőről egy másik tanuló rángatta le a teljesen elborult fiút.

A megszúrt tanárnőt kórházba szállították és jelenleg is megfigyelés alatt tartják. Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház orvosigazgatója korábban azt mondta, hogy a nő állapota stabil, nincs életveszélyben. Több késszúrás érte, egyebek mellett a hátán, de sérült az alkarja is, amelyet később műteni kell.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 29. 13:00, szerda | Helyi

Ezt a két fiatalt keresik a rendőrök, akik elloptak egy táskát a templomból

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2020. Január 28. 16:00, kedd | Helyi

Közlekedésbiztonságról és bűnmegelőzésről nyugdíjasoknak

Értekezletet tartott tegnap Petőházán az Életet az Éveknek Klubszövetség Megyei Szervezete a megyében működő nyugdíjasklubok vezetőinek.

2020. Január 28. 13:00, kedd | Helyi

Lopott bankkártyával fizetett, keresik a rendőrök

A rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

2020. Január 28. 09:37, kedd | Helyi

Ne legyél kevesebb, mint amennyi vagy! - önismereti előadás Beledben

Figyelem, helyszínváltozás!