Városlista
2022. május 29, vasárnap - Magdolna

Hírek

2018. Július 21. 18:02, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Hátsó ajtón surrant be, mobilt és pénztárcát lopott a fiú

Hátsó ajtón surrant be, mobilt és pénztárcát lopott a fiú

Egy boltból vitte el a sértett pénzét és mobiltelefonját egy mátraverebélyi fiú, akit a rendőrök rövid időn belül előállítottak a rendőrkapitányságra.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A jelenlegi adatok alapján a fiatalkorú pénteken 5 óra 45 perckor a nyitott hátsó bejáraton át bement egy mátraverebélyi boltba, ahol a székre elhelyezett női kézi táskából eltulajdonította a sértett pénzét és mobiltelefonját.

A rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták a fiút, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 17:07, szombat | Kék hírek

Hat év börtönre ítélték a csillebérci szexuális erőszak elkövetőjét

Első fokon hat év börtönbüntetésre ítélték a tavalyi, csillebérci szexuális erőszak elkövetőjét - közölte a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

2022. Május 28. 12:05, szombat | Kék hírek

Ötkilónyi heroint akart Magyarországra csempészni egy német férfi

Öt kilogramm heroint próbált Magyarországra csempészni egy német férfi, az ügyészség indítványozta letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.

2022. Május 28. 10:03, szombat | Kék hírek

Tizenhét évre ítélték az élettársát Bécsben megölő magyar nőt

A Szolnoki Törvényszék pénteken 17 év fegyházra ítélte azt a 30 éves nőt, aki 2019 elején Bécsben megölte korábbi élettársát, majd a feldarabolt holttestet kofferekben hazavitte Magyarországra,

2022. Május 27. 15:00, péntek | Kék hírek

Hamis pozitív Covid-teszttel akarta elkerülni a börtönt egy tolvaj

A Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségével fogtak el egy 46 éves férfit, aki hamis pozitív Covid-teszttel akarta elkerülni a lopás miatt rá kiszabott héthónapnyi börtönt