Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2011. Október 11. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Havas: szerintem Stohlt kedvelni fogják

Havas: szerintem Stohlt kedvelni fogják

A valóságshow-szereplők önként vonulnak be akár hónapokra a luxusbörtönbe, hogy harcba szálljanak társaikkal egy mesés nyeremény reményében. A börtönben azonban más "társak" várnak az elítéltre.

Havas Henrik szerint Stohl Andrást kedvelni fogják a börtönben:

- Rengeteg börtönben jártam már, és egyszer próbálkoztam azzal is, hogy végigcsináljam a befogadási procedúrát, hogy eltölthessek bent néhány napot. Erre persze biztonsági és egyéb okokból nem kaptam engedélyt. Sokat gondolkodtam azon, hogy ismert emberként vajon hogyan viszonyulnának hozzám odabent. Azt hiszem, engem nem érne bent különösebb atrocitás, és szerintem Stohlt is kedvelni fogják - vélekedik Havas Henrik.

A Star magazinnak még Csonka András, Fodor Zsóka és Horváth Éva nyilatkozott arról, hogy mit jelent számukra a szabadság.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 11:05, szombat | Bulvár

Vádat emeltek Angliában Kevin Spacey ellen

Vádat emeltek csütörtökön Angliában Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész ellen szexuális támadások gyanújával.

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.