Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Március 14. 14:04, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - Elakadt járművek miatt lezárták a 8-as főutat Székesfehérvárnál

Havazás - Elakadt járművek miatt lezárták a 8-as főutat Székesfehérvárnál

Lezárták a 8-as főút Várpalota felé vezető oldalát Székesfehérvár külterületén, mert Veszprém megyében Inotánál több gépkocsi elakadt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Németh-Kész Mónika tudatta: a székesfehérvári járőrök a 8-as számú főútra csak a Csórra tartó helyi lakosokat engedik be.
A Veszprém megyei rendőrök az útszakasz Székesfehérvár felé vezető oldalát szintén lezárták Inotánál.
Szabó-Bisztricz Anett Fejér megyei katasztrófavédelmi szóvivő egy balesetről is beszámolt, mint közölte, az érintett útszakaszon, a csóri elkerülőn egy mikrobusz és két személygépkocsi ütközött össze. Az egyik autóban egy sérült a roncsok közé szorult, a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

Elakadt kamionok miatt lezárták a 75-ös főutat Zalában

Elakadt kamionok miatt lezárták a járműforgalom elől a 75-ös főutat Zalában - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön a honlapján.

Több tucat elakadt kamion miatt kellett lezárni a főutat a 37-es és az 50-es kilométerszelvény, vagyis a baktüttösi elágazás és Nova között.

Kamionstop a 86-oson

Részleges kamionstopot léptettek életbe a 86-os úton - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtök délután az MTI-t.

Kálmán Gabriella közlése szerint a főúton a rábacsanaki elágazótól Beledig több helyen jégbordás a pálya és hóátfúvás nehezíti a forgalmat. Az elakadt és keresztbe fordult kamionok elzárják a közlekedők útját, ezért a csornai körforgalomnál a rendőrség a tehergépjárműveket Kapuvár irányába tereli.

Hóátfúvás miatt lezárták a 61-es utat Pincehelynél

Hóátfúvás miatt lezárták a 61-es utat Pincehely és Adorjánpuszta között - tudatta a rendőrség az MTI-vel.

Deák Balázs, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: az útszakaszt nem lehet elkerülni, a forgalom a hóakadály megszűnéséig áll a 61-esen.




Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során