Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Szeptember 26. 14:00, csütörtök | Helyi
Forrás: MSZP Győr-Moson-Sopron megye

Hazugságokon alapul a rezsikaraván

Hazugságokon alapul a rezsikaraván

A Magyar Szocialista Párt megyei szervezetének elnöksége sajtóközleményt adott ki a megyében rendezett rezsi fórumok kapcsán.

A Fidesz rezsikaravánja az elmúlt napokban megyénkbe érkezett. A csornai és a soproni fórumok után, valamint a mosonmagyaróvári rendezvény előtt ideje tisztáznunk valamit: az út, amelyen a rezsikaraván megyénkben is halad, hazugságra épült.

Hazugságra, hiszen ma már egy átlagos család évente 100 ezer forinttal többet fizet be az államkasszába az elmúlt évek során kivetett extra adók, adóemelések miatt, miközben legfeljebb évi 20 ezer forintot takarít meg az árak csökkentésén. Az Orbán-kormány három év alatt két Bokros-csomagnyi, mintegy 2700 milliárd forint értékű megszorítást vezetett be. Mindez négy év alatt 300 ezer forint pluszterhet jelent minden magyar embernek.

Hazugság a Fidesz kommunikációja is, hiszen az MSZP minden olyan döntést támogat, ami visszaad valamit abból, amit a Fidesz az elmúlt három évben a magyar családoktól elvett. Az MSZP abban érdekelt, hogy a magyar családok megfizethető és magas színvonalú ellátásban részesüljenek. Az MSZP igazságos és fenntartható javaslatai arról szólnak, hogy mindenki be tudja fizetni a számláját, hogy senkit ne kapcsoljanak ki az ellátásból.

Hazugságon alapul a jobboldali populista fórumok szervezése is, hiszen az elmúlt napokban több tucat olyan személy kereste fel soproni és mosonmagyaróvári irodáinkat, akik annak ellenére kaptak meghívót a rendezvényekre, hogy nem írtak alá semmilyen támogató nyilatkozatot. Nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy a helyi Fidesz szervezetek aktivistái a Kubatov-listák alapján éltek vissza sokak személyes adataival és írtak alá olyanok helyett, akik nem támogatják a kormány intézkedéseit. Az ő védelmük, valamint a családok mindennapi megélhetésének megteremtése érdekében teszünk meg mindent azért, hogy jövő tavasszal ez a hazug rezsikaraván végleg elhagyja a megyénket.


MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szövetsége
Megyei Elnökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 16:00, kedd | Helyi

Május közepéig lehet jelentkezni a kilátó futásra Győrsövényházon

Befutó érmet kap minden résztvevő.

2024. Május 07. 13:00, kedd | Helyi

Aknás lakossági vízmérő leolvasást végez a Pannon-Víz Zrt a Rábaközben

A felhasználók közreműködését kérik a mérők leolvasása során!

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Rábaköz a kerek világ

Itthon vagy! Turisztikai kisfilm a Rábaközről.

2024. Május 06. 16:00, hétfő | Helyi

Fának csapódott és felborult egy autó Fertődön

A 18. héten történt.