Városlista
2021. április 13, kedd - Ida

Hírek

2012. Február 06. 14:00, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Hernádi marad, a többi zsűritagnak mennie kell

Hernádi marad, a többi zsűritagnak mennie kell

Az RTL Klub tehetségkutatójának zsűrijéből Hernádi Judit kivételével mindenkinek mennie kell. Az új tagok kilétét egyelőre nem fedték fel.

Lecserélik a Csillag születik zsűrijét - tudta meg a Blikk. A négytagú zsűriből egyedül Hernádi Judit marad, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós idén már ne mondhat ítéletet a tehetségkutató jelentkezőiről. A döntésről már tudnak az érintettek, de azt, hogy kik kerülnek a helyükre egyelőre nem tudni.

Kolosi Péter programigazgató szerint mindig csak egy évre terveznek a zsűrit illetően, és a műsor természete miatt akkor is cserélni kell a tagokat, ha a korábban legjobbnak ítélt zsűriről van szó. Kolosi szerint a viszony továbbra is remek mindenkivel, és a jövőben is szeretne együtt dolgozni velük.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 07. 17:07, szerda | Bulvár

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét - értesült a The Hollywood Reporter.

2021. Április 04. 18:03, vasárnap | Bulvár

Jövő héten indul a Mount Everest meghódítására Varga Csaba

Csütörtökön indul Nepálba a Mount Everest \"tiszta\", vagyis pótlólagos oxigén nélküli megmászására Varga Csaba erdélyi magyar hegymászó.

2021. Március 31. 18:13, szerda | Bulvár

Fehérfejű selyemmajmok születtek a Szegedi Vadasparkban

Kettő fehérfejű selyemmajom (Callithrix geoffroyi) született a fajmentő tenyészprogram keretében a Szegedi Vadasparkban - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató szerdán az MTI-t.

2021. Március 29. 12:23, hétfő | Bulvár

Életre szóló élményt nyújtanak az ünnepelteknek a hírességek

Jótékonysági kezdeményezés a Sztárüzenet