Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2020. Március 13. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: Szuperinfó Csorna-Kapuvár

Hétvégi programok a Rábaközben

Hétvégi programok a Rábaközben

Ilyen még nem volt.

Kedves Olvasóink!

Az Inforábaköz 2011 február 1-i indulása óta ilyenre még nem került sor. A koronavírus járvány miatt a szervezőknek valamennyi rendezvényt le kellett mondaniuk.

A kormány szerdán hirdette ki az egész országra érvényes vészhelyzetet. Ennek az intézkedései közt nagyon helyesen az is szerepel, hogy amíg a vészhelyzet érvényben van, tilos olyan rendezvényeket tartani, amelyeken beltérben 100, kültérben 500 embernél több venne részt.

Biztosan komoly anyagi hátrány ez a rendezvényszervező vállalkozásoknak, vendéglátóhelyeknek, a fellépés nélkül maradó szereplőknek, és természetesen hiányzik a várt program majd azoknak, akik arra készültek, hogy részt vegyenek ezeken a rendezvényeken. Az egészségünk, az életünk azonban előbbrevaló mindennél. És ez nem önzés. A fegyelem, ha a lehető legminimálisabbra csökkentjük a bármilyen létszámú közösségi összejöveteleink számát, és a legmaximálisabbra növeljük a kézmosások számát, akkor nem csak magunkat, hanem családtagjainkat, barátainkat, embertársainkat is óvjuk.

Nem tudjuk, hány hétig nem lesz még ajánlanivaló program a hétvégén. Így programajánló sem kell. Még nem tudjuk, hogy a megszokott időben, péntek 13 órakor ezentúl más hírt teszünk közzé, vagy amíg érvényes ez a tiltás, ezt a cikkünket tesszük hétről-hétre közzé. Nem tudjuk.

Bízzunk abban, hogy a lehető legkevesebb veszteséggel levonul Magyarországon a vírus, újraindul a normális élet. A vendéglátó helyek vendégül láthatnak minket, rendezvényszervezők szervezhetnek rendezvényeket, a művészek felléphetnek, a vendégek szórakozhatnak, és mi újra közzétehetjük a hétvégi programajánlónkat.

Addig is legyünk fegyelmezettek!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 25. 16:00, péntek | Helyi

Hétfőtől vonatpótló buszok járnak Csorna és Sopron között

Két hétig pályakarbantartást végeznek.

2020. Szeptember 25. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Programok, ameddig még lehet.

2020. Szeptember 25. 09:00, péntek | Helyi

Cserbenhagyó gázolót keresnek a rendőrök

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2020. Szeptember 24. 16:00, csütörtök | Helyi

Idén elmarad a búcsú és a búcsúi verbunktalálkozó Kónyban

Önkormányzati tájékoztató