Városlista
2021. február 26, péntek - Edina

Hírek

2020. November 11. 07:00, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Hiába bújt el az ágyneműtartóban

Hiába bújt el az ágyneműtartóban

A jánoshalmi férfi a gyanú szerint öt bűncselekményt is elkövetett októberben, és hiába bújt el végül az anyja ágyneműtartójában, a rendőrök elfogták.

Ismeretlen személy 2020. október elején az egyik jánoshalmi ingatlanba tört be, és onnan egy villanybojlert, valamint egy márványmosogatót lopott el – közölte a rendőrség.

Október 25-én egy ismeretlen az egyik jánoshalmi üzlet udvaráról lopott el egy elektromos kerékpárt.

Még aznap a Béke téren árult egy robogót egy férfi. Az érdeklődő felismerte barátja motorját, és számon kérte az eladót, aki elment a helyszínről. Ezt követően értesítette a rendőröket és a motor valódi tulajdonosát.

Pár órával később a Rákóczi utca egyik üzletébe akart betörni egy ismeretlen elkövető, aki az ajtó vasrácsát megrongálta, és két ablakot is betört. Miután megszólalt a riasztó, elszaladt a helyszínről.

Nem telt el sok idő, és egy ismeretlen férfi az egyik helyi templom fényperselyét akarta felfeszíteni, azonban nem járt sikerrel.

Másnap az egyik jánoshalmi ingatlannál jelent meg két férfi, akik az otthon lévő 13 éves gyereknek előadták, hogy az udvaron lévő forgalomból kivont autót testvérétől megvásárolták, és azt vinnék el. A gyerek az általa ismert két személyt beengedte az udvarra, akik ezután a gépkocsival elhajtottak.

A helyi rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a felsorolt bűncselekményeket egy személy követte el. A 26 éves helyi férfi gyakran változtatta tartózkodási helyét, ezért a rendőrök több helyen is kutattak utána. 2020. november 9-én 5 óra 10 perckor a jánoshalmi rendőrök megjelentek a keresett személy anyjánál, ahol a nő ágyneműtartójában elbújva megtalálták a férfit, akit elfogtak.
A gyanúsítottat lopások, lopás kísérletek és csalás miatt őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatásának indítványozását.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 26. 14:09, péntek | Kék hírek

Nagy csapást mért a rendőrség egy Csorna környéki drogbandára

Összehangolt akcióban csaptak le a rendőrök egy kábítószer terjesztésével foglalkozó csoport tagjaira Csornán - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.

2021. Február 25. 12:02, csütörtök | Kék hírek

Mobiltelefonos szerződésekkel trükköztek, csalás a vád ellenük

Csalás és más bűncselekmények miatt emeltek vádat egy férfi és élettársa, valamint anyjának lánytestvére ellen;

2021. Február 24. 07:00, szerda | Kék hírek

Karddal és más eszközökkel támadt haragosaira négy férfi

Vádat emelt négy férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete, életveszélyt okozó testi sértés bűntette és garázdaság bűntette miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

2021. Február 23. 08:00, kedd | Kék hírek

Elítélték a feleségét bántalmazó, zaklató férjet

Négy év börtönre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék - hétfőn kihirdetett, elsőfokú, nem jogerős ítéletében - emberölés kísérlete, zaklatás és más bűncselekmények miatt egy férfit, aki bántalmazta feleségét