Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Július 21. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: saját forrás

Hivatalosan is megnyitották az új ingatlan irodát Csornán

Hivatalosan is megnyitották az új ingatlan irodát Csornán

Bíznak a rábaközi ingatlanpiac felélénkülésében.

Bár már lassan egy hónapja dolgoznak, hivatalosan ma délelőtt avatták fel Csornán az Openhouse ingatlanközvetítő irodáját a Korona Centerben.

A megnyitón Varga Ákos köszöntötte a megjelenteket, aki az Openhouse soproni franchise partnere, és ők üzemeltetik a csornai irodát is. A jelenlévő tulajdonosoknak, partnereknek munkatársaknak megköszönte a nyitás előkészítésében nyújtott segítségüket.

Molnár Szabolcs tulajdonos gratulált a csornai iroda megnyitásához, és jó munkát, sok sikert kívánt. Kérte a soproniakat, hogy a továbbiakban is segítsék az induló csornai munkatársakat.

Kérdésünkre válaszolva Nagyné Czinder Mónika, a csornai iroda vezetője elmondta, hogy bíznak a rábaközi ingatlanpiac felélénkülésében, ennek is bizonyítéka az új iroda, amelyben 4 alkalmazottal dolgoznak. Az eltelt egy hónap működésének tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy van érdeklődés az ingatlanpiacon. Úgy látják, hogy az útépítés miatt egyelőre kiadó ingatlant szinte nem kínálnak, de eladó ingatlanból van kínálat. Már az első sikeres értékesítésen is túl vannak. A belföldi kereslet mellett még mindig megtalálható a német és osztrák érdeklődés is, és tudomásuk szerint egy rábaközi faluban több török család is vásárolt házat.

Az Openhouse jelenleg Magyarország legdinamikusabban fejlődő és leghatékonyabbingatlan franchise hálózata, bizonyítottan sok tranzakcióval, fantasztikus informatikai háttérrel.

A csornai ingatlanirodalakásokat,családi házakat, üzlethelyiségeket, telkeket, társasházi és új építésű lakásokat értékesít. Emellett foglalkozik hitelügyintézéssel, lakástakarékpénztári szolgáltatásokkal, biztosításokkal, lakásbiztosításokkal.

Energetikai tanúsítást állítanak ki, ingyenes építészeti tanácsadást adnak. Értékbecslés mellett segítséget adnak lakberendezéshez, ingatlan adás-vétellel kapcsolatos ügyvédi tranzakciókat bonyolítanak, jogi tanácsadást, ingyenes ügyvédi fogadóórát biztosítanak.

Címkék: csorna, ingatlan, Openhouse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás