Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2020. Július 07. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: GYSEV

Hogy vehet menetjegyet a Csorna és Hegyeshalom közt közlekedő vonatpótló buszra?

Hogy vehet menetjegyet a Csorna és Hegyeshalom közt közlekedő vonatpótló buszra?

Hogyan érvényesíthetők a kedvezmények?

Mint arról korábbi hírünkben beszámoltunk, július 1-től az új menetrenddel gyakorlatilag megszüntette a személyvonat közlekedést a néhány éve villamosított Csorna-Hegyeshalom szakaszon a minisztérium.

2020. július 1-jétől Csorna-Hegyeshalom között a vonatpótló autóbuszon, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói (OTP SIMPLE, VOXPAY) Közlekedési mobiljegy applikációján keresztül, valamint elővételben, bármely belföldi vasúti jegypénztárban lehetőség nyílik menetjegy váltásra.

A vonatpótló autóbuszon teljes árú, 50 % és 90 % mértékű kedvezményes jegy váltható, 33 % kedvezményű jegy megváltására nincs lehetőség. 33 % kedvezményű menetjegy igénye esetén a vonatpótló autóbuszon teljes árú menetjegy kiállítására van csak mód, a különbözetet pedig utólag visszautalják. Ez esetben az érintett menetjegy- és a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány másolatát, valamint a bankszámlaszámát az eszrevetel@gysev.hu e-mailre címre kell elküldeni.

Amennyiben 33 % kedvezményes jeggyel kíván utazni, azt elővételben, bármely belföldi vasúti jegypénztárban, vagy vasúti e-jegy formájában, vagy a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói (OTP SIMPLE, VOXPAY) Közlekedési mobiljegy applikációján keresztül tudjamegvásárolni.

Kényelmes menetjegyváltás mobilapplikációval

• töltse le mobiltelefonjára a Közlekedési mobiljegy applikációt

• a „Vásárlás” oldalon érintse meg a „Szolgáltató / város” menüpont nevét, majd a keresési mezőben a „GYSEV” szót begépelve válassza ki a kívánt viszonylatot és díjterméket

• a tervezett utazás idejét (nap, óra, perc) állítsa be az érvényességi időpont mezőben

• felszálláskor mobiltelefon készülékével olvassa be az autóbuszra kihelyezett kódot, és mutassa fel érvényes menetjegyét az autóbuszvezetőnek

Fotó: Volánbusz Zrt

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 08. 10:00, szombat | Helyi

Ingyenes informatikai képzés Csornán a Hunyadiban

Jelentkezési határidő: augusztus 19.

2020. Augusztus 07. 16:00, péntek | Helyi

Hamis karórákat is szállított a kamion

Több mint kétezer hamis karórát találtak egy román kamionban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Győr-Moson-Sopron megyei munkatársai.

2020. Augusztus 07. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Segítünk újra felpörgetni a kulturális- és buliéletet a Rábaközben.

2020. Augusztus 07. 09:00, péntek | Helyi

Tegnap újabb baleset történt, ezúttal az M86-os autóúton Vásárosfalu térségében

Elaludt a volánnál.