Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2011. Október 30. 07:37, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

Holttestet találtak egy személyautóban Budapesten

Holttestet találtak egy személyautóban Budapesten

Hozzávetőleg kétórányi időre lezárták szombat délelőtt a fővárosban a XXIII. kerületi Hősök terét, mert egy autó ablakára olyan üzenet volt kiragasztva, hogy a kocsiban veszélyes anyag van.

Mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az MTI-nek.

A kocsiban egy fiatal férfi holtteste feküdt - közölte. Pap Judit, a BRFK sajtóügyeletese pedig kora délután arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy 32 éves soroksári férfi holttestét találták meg az autóban, és az idegenkezűség feltehetően kizárható.

Az autót tizenegy óra után szállították el a térről egy szántóföldre. Ott kinyitották a járművet, és megállapították, hogy a kocsiban lévő ember halott.

A tűzoltók különféle vegyszeres dobozokat és flakonokat találtak az autóban, de a Hősök terén nem került veszélyes anyag a levegőbe - tette hozzá a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője.

Barta Ágnes, a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek ezt megerősítette, és elmondta: az autó kinyitásakor is figyelték, hogy mi kerül a levegőbe. A mérések nem igazolták, hogy halálos gáz szabadult volna el. Hozzátette: feltételezhetően különböző savak voltak az autóban, a kocsiablakra ragasztott papíron pedig az állt, hogy hidrogén-szulfid.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.