Városlista
2023. március 31, péntek - Árpád, Benjámin, Benő

Hírek

2018. Június 01. 19:19, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Hova tűnt Elvis Presley vagyona? - A Király örökösei úsznak az adósságban

Hova tűnt Elvis Presley vagyona? - A Király örökösei úsznak az adósságban

Elvis Presley több mint 40 évvel az halála után is arénákat tölt meg világszerte az Elvis, The wonder of You koncertshow-val, amely - Priscilla Presley-vel együtt - június 6-án Budapestre látogat.

A sikerek ellenére Elvis örökösei úsznak az adósságban. Hova tűnt majd 3 milliárd forint?

Amikor Elvis Presley 1977-ben elhunyt, pár millió dollár maradt a számláján, azonban a kiadásai is magasak voltak, csak Graceland fenntartása évi félmillió dollárt emésztett fel. A 9 éves Lisa Marie örökségét kezelő Priscilla Presley akkor úgy döntött, hogy megnyitja a birtokot a rajongók előtt. A terv bevált, amikor 1993-ban, 25. születésnapján Lisa Marie átvette az örökséget, már 100 milliósra (2,7 milliárd forint) hízott a vagyon. 2018-ra pedig szinte teljesen eltűnt.

Lisa Marie Presley az év elején jelentette be, hogy beperli pénzügyei intézőjét, Barry Siegelt, mert szerinte az ő hibája, hogy a pénzből mára csak 14 ezer dollár (3,9 millió forint) maradt, ráadásul félmillió dolláros hitelkártya adósságot is felhalmozott. Elvis egyetlen lánya úgy véli, hogy Siegel a saját tévés pályafutását egyengette a pénzből, olyan produkciós társaságokba fektette a pénzt, amelyek később csődbe mentek, magának pedig 9 millióért vásárolt villát.Siegel visszaperelte az örököst és azt állítja, hogy Presley túlköltekezése miatt futottak ki a pénzből, ezért 800 ezer dollár kártérítést követel. Közben Lisa Marie helyzetét nehezíti, hogy válik negyedik férjétől, Michael Lockwoodtól, a bírósági papírok szerint nemhogy teljesen elfogyott a vagyon, hanem 16 milliós adósságban is úszik az örökös.

Elvis neve soha nem merül feledésbe, a vagyonából azonban unokái valószínűleg már semmit se látnak.

Címkék: elvis presley, vagyon

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 30. 12:01, csütörtök | Bulvár

Kutyája vezette a gazdájához a mentőket

Dorka több száz méteren keresztül vezette a mentőautót, a magatehetetlenül fekvő gazdájához.

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.