Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Augusztus 11. 18:19, szerda | PR
Forrás: (x)

Hová vehető még fel a sport szett?

Hová vehető még fel a sport szett?

Egyre többen törekszünk a harmónia megteremtésére, ha a külső megjelenésről van szó.

A megfelelően kiválasztott ruházat ugyanis akár státuszszimbólum is tud lenni, és ez a pihenő ruháknál sincsen másként. Ugyanis sok munkahelyen - akár heti egyszer, akár kijelölt napokon - kezd megengedetté válni a sportöltözet, amennyiben az ápolt és igényes megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Ezeket a játszóruhákat emellett felvehetjük olyan szabadidős tevékenységekre is, ahol nincsen szigorúan előírt dresszkód. Nézzünk néhány tippet!

Szabadon a szabadban

Habár meglepő, sokak számára a mackónadrág inkább csak otthoni öltözet, amit a kondiba vesznek maximum még fel - pedig ezeket bátran viselhetjük kirándulások és kültéri tevékenységek során is. A női sportos pulóverek pedig hideg estéken is jó szolgálatot tesznek, amikor egy koncerten ugrálunk, vagy egy esti barátnős programon veszünk részt. Ezek ráadásul akár sportcipővel, akár kis balerina cipővel és farmernadrággal szintén stílusos megjelenést tudnak adni.

Az utcára leszaladva az edző nadrág sem ciki egyik nemnek sem - bátran vegyük fel, ha hosszú útra készülünk, vagy egy bevásárlást akarunk lebonyolítani. Egy egyszerű felsővel és egy tiszta sportcipővel nemcsak dekoratívan tudunk megjelenni, de még kényelmesebb is lehet, mint egy farmer viselése.

Komfortosan otthon

A sport ruházatokat nemcsak a mozgás során viselhetjük, de saját kuckónkban is kényelmet nyújtanak. Ha megtehetjük, mert nem kell a kamera a hívásokhoz, a home office során is vegyük fel a mackónadrágot vagy a pulcsit - vagy kombináljuk a HO lét elemeit - hiszen a házi munkavégzéshez a komfort elengedhetetlen, ráadásul a mindennapi szorongás is csökkenthető vele.

Amit sose felejtsünk el: találjuk meg az egyensúlyt az öltözékünkben, ami valóban a mi stílusunkat mutatja meg, és harmóniát kölcsönöz a megjelenésünknek. Elvégre, a divatnak elsősorban szórakoztatónak kell lennie, és nem egy stresszforrásnak - kövessük hát azokat a trendeket, amikben valóban szabadon jól érezhetjük magunkat, bármilyen helyzetben.

A fotó forrása:

kiuikson / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák