Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Június 10. 11:46, szerda | Életmód
Forrás: 24/7

Hozd magad hangulatba a színekkel és fényekkel!

Hozd magad hangulatba a színekkel és fényekkel!

A fények és a színek hatással vannak a hangulatunkra.

Nem mindegy, hogy milyen körülmények között dolgozunk, azaz milyen színek vesznek körül bennünket. A fények is nagyban meghatározzák az aktuális kedvünket, de az okos világítás ennél még többre is képes. Az okos világítás lehetővé teszi, hogy az adott lámpa a természetes fényt imitálva ébresszen bennünket, illetve esténként még a napnyugta kellemes fényét is megtapasztalhatjuk. Egyes okos világítási eszközök segíthetnek ellazulni, míg más fények az energiaszintünk növelésében lehetnek a segítségünkre. Az okos világítás nagyszerű lehetőség arra, hogy az otthonunkba költöztessük a nyugalmat.

Relaxáció otthon a megfelelő fénnyel

A fény tehát nagy hatással van a hangulatunkra, de még a viselkedésünket is meghatározhatja. A napi teendőink során más fényszín és fényerősség sodorhat bennünket az adott hangulatba. A Philips Hue segíthet még élvezetsebbé tenni a napi tevékenységeinket. Míg a koncentrációt a ragyogó fehér fény segíti elő, addig az esti pihenéshez nem is kell más, mint egy kényelmes kanapé, vagy fotel, egy pléd, egy csésze forró tea és persze a Philips Hue okos világítótest puha fehér fénye. A Müller Lich Tint Smart LED távirányítóval szabályozható.

Közvetett világítás a hálószobában

Használjunk közvetett világítást a hálószobában, mert az ilyen lámpatestek, lágy fényükkel, nyugodt körülményeket teremtenek, amikor ágyba bújva már csak olyan tevékenységeket szeretnénk csinálni, amelyek élvezettel töltenek el. Ez lehet az olvasás, meditációs zene hallgatása, vagy bármi más, ami ellazítja a testünket és a lelkünket egyaránt. Amennyiben nagy a hálószobának, akkor többféle lámpát is kombinálhatunk, például süllyesztett lámpákat és LED-szalagokat, de a mennyezeti lámpa is jól működik a fali lámpákkal ötvözve. A Philips Runner Hue Spot modern lámpatest nagyon jól passzol a hálószobába is, és változtatható színhőmérséklettel rendelkezik.

A dekorációs elemek is hangulatba hoznak

A dekorációs lámpák is azt a célt szolgálják, hogy megfelelő hangulatot teremtsenek. Kellemes fénykibocsátásuk jó érzéssel tölthet el bennünket egy – egy fárasztó nap után. A LED modullal ellátott Philips Hue Play Light Bar 16 millió színhőmérsékletet tesz lehetővé, így tényleg mindig az aktuális hangulatodnak megfelelően változtathatod meg a szobád, avagy a lakásod színét.

Egyéni vezérléssel irányíthatod a fényeket

Csatlakoztasd a Philips Hue lámpát a Bridge-hez és fedezd fel a végtelen lehetőségeket. A fényeket vezérelheted az okostelefonodról, vagy a táblagépedről a Philips Hue alkalmazással, vagy egyszerűen csak kapcsolódj a rendszeréhez a fények aktiválásához.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Életmód

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában - Videó

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.