Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Március 31. 14:40, szombat | Helyi
Forrás: Magyar Zoltán

Húsvéti gyűlölködés Fidesz módra

Húsvéti gyűlölködés Fidesz módra

Magyar Zoltán képviselőjelölt (JOBBIK) sajtóközleményét változtatás nélkül, teljes terjedelmében tesszük közzé.

Most sem kellett csalódunk a rábaközi Fideszben, hiszen csak a szokásos, primitív, minden más véleményt eltaposni akaró formájukat hozták. Többek között a saját polgármestereik húsvéti kérését sem tartották tiszteletben és az elmúlt éjszaka térségünk több településén rongálták meg a választási plakátjaimat.

Ti nevezitek magatokat keresztények?! Jézus tanításával szöges ellentétben áll minden, amit tesztek. A kereszténység legnagyobb ünnepén is csak a gyűlölködni és hazudozni tudtok. Ti nevezitek magatokat polgárinak?! Éppen a polgárosodás alapját jelentő középosztály szűnik meg a kormányzásotok alatt. Ti nevezitek magatokat demokratának?! Miniszterelnökötök a nemzeti ünnepen fenyegette meg az ország nagyobbik felét! Ti nevezitek magatokat nemzetinek?! Miközben saját nemzetetek vagyonát és ezzel a jövőjét lopjátok szét.

Jól érzékelhető, hogy a magát kereszténynek, polgárinak, demokratának és nemzetinek hazudó Fidesz-KDNP fél. Nincs jó hírem számukra, nem tudom megnyugtatni őket, hiszen van is mitől félniük. A lopott vagyon visszajár a magyar embereknek és politikusaik, strómanjaik, bűntársaik jól tudják, hogy nem csupán a meseszerű gazdagodásuk forog kockán, hanem a szabadságuk is. Ők a magyar emberek szabadságát vették el, mi azt visszaadjuk és az övékét fogjuk elvenni. Nyílt, tisztességes és törvényes eljárás keretében. Azaz, nem olyan lesz, mint a mostani fideszes közbeszerzések, pályázatok és maffiaszerű hálózatok rendszere.

A plakátjaimra feltett kérdésre válaszolva, hogy "mit tettem a településekért"? Ellenzéki képviselő vagyok, ez jár hátrányokkal, például azzal, hogy bármit javasoltam az elmúlt 8 évben azt leszavazták a fideszesek, közöttük a választókerület országgyűlési képviselője, Gyopáros Alpár is. A több száz térséget érintő felszólalásom, indítványom, törvénymódosításom közül most csak néhányat emelek ki:

- Javasoltam a csornai napelemgyár ügyének kivizsgálását, az üzem beindítását.

- Több tucat alkalommal próbáltam elérni, hogy a kapuvári húsgyár tartozási rendezésre kerüljenek.

- Rengeteg indítványom volt a választókerület katasztrofális úthálózatának javítására.

- A térségünk alatt található páratlan termálkincs kihasználására is volt javaslatom.

- Sokat foglalkoztam kórházainkban a szülészet-nőgyógyászat és sürgősségi betegellátás visszaállításával.

- Saját ígéretüket kértem számon, amikor Kapuvár, Csorna és Tét számára beígért uszodák ügyét firtattam.

- Javaslatcsomagom volt a térség élelmiszeriparának feltámasztására, amiben Csermajor fontos szerepet kapott volna.

- Egyedül én szólaltam fel a Fidesz által letagadott, majd beismert több ezer titkos migráns Kapuvár határába történő telepítése ellen.

- Eltűnőben lévő és magára hagyott aprófalvaink megmentésére tett javaslatom sem érdekelte őket, inkább eladták a haverjaiknak az állami földeket.

Ezekben a javaslatokban egy rendkívül szomorú közös pont volt, a Fidesz-KDNP és Gyopáros Alpár leszavazta őket. Mindezek alapján talán joggal mondhatom, hogy nem nekem van magyarázkodni valóm azzal kapcsolatban, hogy ki és mit tett az itt élőkért.

Üdvözlettel,

Magyar Zoltán
a kormányváltó jelölt

Fotók: Magyar Zoltán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.