Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Március 13. 18:50, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Huszonöt millió forintot lopott szüleitől egy kaposvári férfi

Huszonöt millió forintot lopott szüleitől egy kaposvári férfi

Huszonötmillió forintot lopott a gyanú szerint szüleitől egy kaposvári férfi, akit több bűntársával együtt előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság hétfőn - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint a 22 éves elkövető több részletben vitte el a szülei pusztaszemesi házának garázsában tartott pénzt, majd annak nagy részét a mindössze néhány hónapja ismert "barátaival" elköltötte.

A 18 és 44 év közötti gyanúsítottak az összegből a napi szükségleteik fedezése mellett lakásrészletet fizettek be, személygépkocsit vásároltak, szobákat béreltek egy panzióban és igénybe vették egy nő szexuális szolgáltatásait is.

A rendőrök a múlt hét végén fogták el az ügy hat, lopással és bűnpártolással gyanúsított, kaposvári, gedrei, pusztaszemesi, továbbá bábonymegyeri illetőségű feltételezett elkövetőjét, közülük hárman kerültek előzetes letartóztatásba.

A házkutatások során a pénz megmaradt részét a zsákmányból vásárolt több tárggyal együtt lefoglalták a nyomozók.

Címkék: Kaposvár, lopás, millió

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.