Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Március 19. 18:08, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Idén utoljára jelenik meg a Playboy nyomtatott magazinja

Idén utoljára jelenik meg a Playboy nyomtatott magazinja

A héten jelenik meg utoljára a Playboy magazin nyomtatott kiadása. A kiadó szerdán bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt ezentúl csak online formátumban terjesztik a lapot az idén.

A Playboy Enterprises vezetője, Ben Kohn szerdán egy blogbejegyzésben írta meg, hogy az utolsó magazin nyomtatott és online kiadásban is megjelenik, de a többi idei szám már csak online lesz olvasható - írta a The Hollywood Reporter, amely szerint kétséges, hogy a jövőben visszatér-e a lappiacra a nyomtatott verzió.

Kohn hangsúlyozta, hogy a Playboy 66 éves történetében az állandóságot a szólásszabadság melletti elkötelezettség, a tabuk megdöntése jelentette, a lap igyekezett segíteni közönségét a szexualitásuk megélésében és örömszerzésre törekedett.

Kohn hozzáfűzte, hogy jövőre a digitális tartalom és új fogyasztói termékek bevezetése mellett friss és innovatív nyomtatott termékeket, többek között különkiadásokat hoznak vissza különféle új formákban. Leszögezte, hogy teljesen nem szakítanak a nyomtatott formátummal, mivel ez része a magazin lényegének.

A Playboy tavaly váltott negyedévi megjelenésre, korábban évente hat száma jelent meg.

Címkék: magazin, Playboy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára