Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Július 03. 10:11, szerda | Helyi
Forrás: zene.hu

Igazi rock and roll show lesz a csornai Zenepavilonban

Igazi rock and roll show lesz a csornai Zenepavilonban

Pénteken kezdődik a Zenepavilon koncertsorozata.

Az egész környék kedveli a csornai Zenepavilont, amely nem is csoda, hiszen minden nyáron jobbnál jobb koncerteket szerveznek e különleges helyszínre. Idén sincs ez másként, színes kínálat várja az érdeklődőket. Július 5-én például a székesfehérvári rock and roll zenekar, a Boka és a Klikk teszi tiszteltét és mutatja meg, milyen is az igazi rock an roll show.

A zenekar a sok szép és sikeres évet megélt Sárga Taxi vezetője, Bokányi „Boka” Zsolt köré épült fel, aki hosszú évek óta a rock and roll varázsában éli mindennapjait. Elképzelhetetlen volt számára, hogy ha egyszer „lefullad” a Sárga Taxi, ne szervezzen új csapatot. Így talált rá Menyhárt Mihályra, Tóth László Istvánra és Csorba Péterre, akivel már régóta együtt zenélt. A két új muzsikussal rögtön megvolt az összhang és heavy metalos múltjukból kiindulva adott volt: a Boka és a Klikk névre keresztelt zenekar sokkal „keményebb” lesz, mint elődje. A fő hangsúlyt a gitárok kapták, Csorba Péter dobjátékával pedig erős ritmusokat hoznak a dalok. Boka énekhangját már számos dalban megszerethette a közönség, ám új zenekarában kicsit rockabilly fazont is adhat magának.

A csapat már elmúlt másfél éves és igencsak eseménydúsnak mondhatja a maguk mögött hagyott időszakot. Sok-sok koncertet adtak már szerte az országban ahol megmutatták, milyen is, amikor a rock and roll úgy igazán szól. Elkészült az első nagylemezük, amely a Rázd meg Baby címet kapta. 11 vadonatúj dal, egytől-egyig saját szerzeményekkel. Külön érdekesség, hogy nem csupán CD, hanem bakelit lemez formában is kiadták az anyagot, csak hogy a stílushoz kapcsolódó életérzés tényleg hamisíthatatlanul igazi legyen. A korong címadó dalából klipet is forgattak, ami bepillantást enged a zenekar hangulatába.

A Boka és a Klikk július 5-én, pénteken 20 órakor Csornára érkezik, hogy a Zenepavilonban adjon egy fergeteges élő koncertet.

- A Sárga Taxival már koncerteztünk a Zenepavilonban, és nagyon különleges hangulata van, jó lesz visszatérni az új bandával. Remélem az égiek is kegyesek lesznek hozzánk, és akkor ígérhetem, a Boka és a Klikk tényleg hatalmas rock and roll showt fog adni a közönségnek. Ha mégis esne az eső, a Művelődési Házban keressenek minket a szórakozni vágyók! Ami a repertoárt illeti: saját dalokat és feldolgozásokat is magunkkal hozunk majd, tehát minden rock and roll imádó megtalálhatja magának a legkedvesebb dalt. Mindenkit szeretettel várunk! – mondta el Boka, a zenekar vezetője és énekese.

Címkék: csorna, koncert, Zenepavilon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!