Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Február 21. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Szany Nagyközség Önkormányzata

Így szeretlek Szany

Így szeretlek Szany

Fotópályázatot hirdetett Szany Önkormányzata.

A pályázók a 06-96/533-026-os telefonszámon, illetve a helytortenet.szany@gmail.com e-mail címen kérhetnek nevezési lapot.

A PÁLYÁZAT CÉLJA

A pályázat célja, hogy a Szanyban élő amatőr fotósok Szany község természeti és épített, valamint kulturális örökségét, turisztikai célpontjait, látványosságait hagyományos vagy újszerű látásmóddal, kreatívan mutassák be négy évszakra bontva.

A frissen készült (2021-ben) pályaműveket kizárólag digitális formában a következő e-mail címre várjuk:

helytortenet.szany@gmail.com

BEADÁSI HATÁRIDŐK:

Téli fotók: 2021. március 15.

Tavaszi fotók: 2021. június 15.

Nyári fotók: 2021. szeptember 15.

Őszi fotók: 2021. november 20.

A PÁLYÁZAT FORMÁJA:

Évszakonként, egyfordulós, on-line pályázat. Nevezési díj nincs.

A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI, BEKÜLDHETŐ PÁLYAMŰVEK SZÁMA:

A pályázat nyílt, amelyen bárki részt vehet, aki szanyi lakos és elfogadja a pályázati feltételeket.

A pályázaton egy pályázó évszakonként legfeljebb 5 db képpel nevezhet, sorozat, képpár nem adható be.

A fényképek minimális felbontása: 3 Mpixel.

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy fényképeiket a Kiíró kiállításon is bemutassa, illetve a fényképek térítésmentes felhasználásával Szany községet bemutató, népszerűsítő, ismertető anyagokban felhasználhassa.

A pályázat résztvevői a pályaművek beküldésével elfogadják a pályázati feltételeket, valamint hozzájárulnak, hogy a pályaműveket a Kiíró a pályázat archívumában megőrizze. A díjazottak hozzájárulnak, hogy a Kiíró kiállításon, valamint a bemutatott helyszínekkel, a pályázattal, illetőleg a kiadandó ismertető anyaggal kapcsolatos kiadványokban, online és print publikációkban, illetve az ezt népszerűsítő reklámkampány során képeiket – a készítő nevének minden esetben való feltüntetésével egyidejűleg – ám térítésmentesen, korlátozás nélkül felhasználják, valamint ezen jogokat harmadik személy számára átengedjék.

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat a Kiírók a pályázat időtartama alatt, valamint azt követő 1 évig kezeljék. A személyes adatok kezelése célhoz kötött, azok harmadik személyek számára át nem adhatók, valamint kezelésük megfelel a vonatkozó jogszabályoknak.

Kiírónak jogában áll közzétenni a pályázó vezeték- és keresztnevét, a “Így szeretlek Szany” pályázatra a pályázó által beküldött, marketing és szerkesztőségi célokra felhasználható fotók mellett.

A pályázó a pályázat benyújtásával kifejezetten kijelenti, elismeri és szavatolja, hogy az általa beküldött kép kizárólag a saját, egyéni eredeti alkotása, semmilyen szerzői jogot, védjegyet, erkölcsi jogot, magán/kiadói vagy egyéb szellemi jogot nem sért bármely szervezet vagy személy kapcsán, valamint hogy harmadik félnek nincs jogi követelése a pályamű kapcsán.

A pályázó a pályázaton való részvétellel vállalja, hogy – a pályázat anonimitásának érdekében – a Bíráló Bizottság munkájának lezárultáig a pályaműveit semmilyen formában nem hozza nyilvánosságra. Ezzel ellenkező magatartás a pályázatból történő azonnali, automatikus kizárást von maga után.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a beadó fotóst (szerzőt) terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A PÁLYÁZATBÓL VALÓ KIZÁRÁS:

A Bíráló Bizottság kizárja mindazokat, akik a pályázati feltételeknek nem tesznek eleget, a formai követelményeket nem teljesítő pályaműveket nyújtanak be.

Nem nevezhetők közízlést sértő, obszcén képek.

Cikkünk fotóját Tóth Imre készítette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa